Online Duits leren? Geen probleem!

Online taaltraining voor professionalsTaaltraining in AmsterdamTaaltraining in Amsterdam

Online taaltraining Duits door native speakers,
zowel privé als in groepsverband

Wilt u graag de Duitse taal leren, maar doet u dit liever online dan bij ons op locatie? Bij ons dat geen probleem! Onze native speaker taaltrainers geven u op afstand ondersteuning bij het leren van (zakelijk) Duits. Vanuit huis of uw eigen kantoor heeft u via uw laptop of pc interactief contact met uw eigen taaltrainer. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.

Alleen de beste native speaker trainers Duits

Onze trainers zijn native speakers en ervaren in het geven taaltrainingen. Zij hebben een hbo- of universitaire opleiding en een speciale onderwijsaantekening. Misschien is het nog wel belangrijker om te vermelden dat wij onze trainers selecteren op hun persoonlijkheid: vriendelijk, flexibel en geduldig. Zij zorgen voor de structuur tijdens de lessen en maken de les afwisselend en leerzaam. Onze online lessen zijn dan ook gelijk qua kwaliteit aan onze Taaltrainingen op Maat.

Online privéles Duits – TaalTraining op Maat

Met behulp van diverse programma’s kunnen wij online trainingen aanbieden, waarbij u één op één lessen volgt met één van onze trainers. Via uw laptop of pc heeft u visueel contact met de trainer. De lessen duren 1,5 of 2 uur per keer.

Tijdens de lessen is er interactief contact met de trainer en werkt u aan:

  • het verbeteren van uw grammaticale kennis
  • het uitbreiden van uw woordenschat
  • uw uitspraak
  • het meer vloeiend gebruiken van de taal
  • Ook kan er geoefend worden met de schrijfvaardigheid en kunt u werken aan een speciaal thema

De lessen Duits kunnen op flexibele basis worden ingepland. Wanneer het u het beste uitkomt!

De kosten bedragen: € 850,00 (10 uur), € 1.600,00 (20 uur), € 2.400,00 (30 uur). Deze bedragen zijn exclusief btw en inclusief lesmateriaal.

Online groepstraining Duits

Er zijn ook mogelijkheden voor online groepslessen Duits. U kunt met meerdere collega’s – van één organisatie en met hetzelfde kennisniveau – de lessen volgen op dagen en tijden die ú het beste uitkomen. U kunt op ieder gewenst moment beginnen. De groepen bestaan uit maximaal 5 personen en de training is te boeken voor 20 of 30 uur. Deze online groepstraining combineren met fysieke lessen? Onze native speakers kunnen ook bij u op kantoor langskomen. De kosten zijn op aanvraag.

Online training Duits via CERAN LINGUA

Ook CERAN LINGUA biedt online lessen Duits aan. U kunt met een trainer van CERAN LINGUA privélessen via Skype volgen op dagen en tijden die u het beste uitkomen! Ideaal als follow up na de CERAN LINGUA training of als voorbereiding op de training. U kunt de lessen ook afzonderlijk van de intensieve training boeken. De lessen zijn flexibel in te plannen en u kunt op ieder gewenst moment beginnen.

De kosten bedragen: € 860,00 (10 uur), € 1.660,00 (20 uur) en € 2.280,00 (30 uur). De kosten zijn vrij van btw en inclusief lesmateriaal.

We horen graag van u!

Met meer dan 30 jaar ervaring en een breed aanbod van talen en taaltrainingen weten wij zeker dat we u van dienst kunnen zijn. Wilt u meer informatie of vrijblijvend kennismaken? U kunt ons bellen op:
+31 20 609 79 70. Ook kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw vragen te beantwoorden.    *verplichte velden