Cultuurtrainingen

Doet u zaken in het buitenland? Werkt u aan een project in een multicultureel team? Geeft u leiding aan professionals uit andere landen? Of gaat u zich vestigen in een ander land? Om succesvol te kunnen zijn in het buitenland of goed te kunnen samenwerken met mensen afkomstig uit andere landen, is enkel het leren van de taal niet voldoende. Het is minstens zo belangrijk om op de hoogte te zijn van de culturele achtergronden van uw gesprekspartners. Een goede voorbereiding is goud waard! European Language Centre helpt u hier graag bij!

Programma’s cultuurtrainingen

Onze programma’s bestaan uit verschillende soorten trainingen, die u op individuele basis (op maat) of in kleine groepen kunt volgen:

 • Management trainingen: deze trainingen helpen u efficiënt leiding te kunnen geven aan internationale teams. De focus ligt op het communiceren, overtuigen en onderhandelen in gesprekken en in projectmanagement.
 • Expat programma: gaat u voor de eerste keer naar een specifiek land? In dit programma bereiden we u voor op de uitdagingen waar u voor komt te staan in verband met de verhuizing naar het land.
 • Cultuur assessment: met behulp van de ‘CultureConnector’ ontdekt u uw culturele profiel. Dit zetten we af tegen dat van anderen uit meer dan zeventig culturen en landen. Met het advies dat hieruit volgt kunt u zich beter aanpassen aan uw gesprekspartners.
 • Presentatie vaardigheden: presenteert u (regelmatig) voor een internationaal gezelschap of leidt u internationale vergaderingen? Dit programma verbetert uw mondelinge vaardigheden, communicatietechnieken en culturele kennis om successen te boeken bij een internationaal publiek.

Waarom kiezen voor een cultuurtraining bij European Language Centre?

 • De programma’s zijn concreet, dynamisch en interactief.
 • In samenwerking met CERAN LINGUA, het grootste instituut in Europa.
 • Onze senior consultants hebben veel internationale ervaring.
 • Wij reiken u de sleutels aan om een cultuur te ontcijferen en te begrijpen vanuit de kernwaarden die eraan ten grondslag liggen.
 • We dompelen u onder in de cultuur met behulp van een interactieve en dynamische leeraanpak (rollenspellen, simulaties en casestudies).

Onze programma’s zijn afgestemd op uw behoeften en uw profiel, dat wordt vastgelegd met de online toepassing ‘CultureConnector’.

Aanmelden voor een cultuurtraining

Wilt u graag een cultuurtraining bij ons volgen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een persoonlijk advies bij ons aan. We kijken naar uw persoonlijke wensen, doelstellingen en budget en stellen een offerte samen die daarbij past. Eerst meer lezen? Op onze website vindt u meer informatie. Wij leggen onder andere uit hoe een intake bij ons werkt en welke werkwijze wij hanteren.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of vrijblijvend kennismaken? U kunt ons bellen op:
+31 20 609 79 70. Ook kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw vragen te beantwoorden.  *verplichte velden