Onze partners

Wij begrijpen dat u als (internationale) professional op zoek bent naar kwaliteit. Daarom werken wij samen met vooraanstaande partners, waaronder CERAN LINGUA en Privium. Ook hechten wij belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en het werken aan een duurzame samenleving. Daarom zijn wij partner van MVO Nederland.

Taaltrainingen via CERAN LINGUA

Al sinds 1991 werken wij voor onze taaltrainingen samen met CERAN LINGUA, één van de grootste taleninstituten in Europa. Bij de Intensieve Taaltraining wordt u gedurende 5 dagen of langer op een inspirerende locatie volledig in de taal ondergedompeld. Een uniek concept waarmee u in korte tijd veel resultaat boekt! Ook voor onze cultuurtrainingen, taaltrainingen voor jongeren en de online taaltrainingen werken wij met deze partner samen. European Language Centre is de exclusieve vertegenwoordiger van CERAN LINGUA in Nederland.

Ceran

Speciale korting voor leden van Privium

Veel van onze klanten reizen voor hun werk regelmatig via Schiphol. Daarom zijn wij partner van Privium. Als lid van Privium kunt u genieten van een aantal tijdbesparende voordelen: vooraan parkeren, sneller door de controle en toegang tot de exclusieve lounges. Bovendien krijgt u als Privium lid speciale korting op het volgen van onze taaltrainingen! Vermeld bij uw aanvraag uw Privium lidnummer om gebruik te kunnen maken van dit aanbod.

Privium partner European Language Centre

Partner van MVO Nederland

European Language Centre vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. Daarom zijn wij partner van MVO Nederland. Wij werken actief mee aan een toekomstbestendige economie, met oog voor klimaatneutraal en circulair werken. Is uw organisatie ook aangesloten bij het partnernetwerk van MVO Nederland? Laat het ons weten en ontvang een speciale aanbieding.

mvo nederland logo