Inspirerende locaties

Voor de taal- en cultuurtrainingen werken wij samen met CERAN LINGUA. Wij maken dan ook gebruik van de locaties van CERAN LINGUA in België, Frankrijk en Zwitserland. Op deze prachtige en inspirerende locaties in het buitenland verblijft u in een internationale omgeving met medecursisten uit de hele wereld. Wanneer u een taaltraining via ons volgt, verzorgen wij het gehele traject van aanvraag tot boeking. Alles is inbegrepen: uw accommodatie, de maaltijden én al het lesmateriaal. U kunt uw tijd volledig besteden aan het leren van de taal.

Locaties in België

CERAN LINGUA heeft vier locaties in België. Het kasteel van Haut-Neubois in Spa (net over de grens bij Maastricht) is het absolute paradepaardje. Hier volgt u de intensieve taaltraining of de spoedcursus zodat u snel en efficiënt een taal of een cultuur eigen te kunnen maken. Daarnaast zijn er moderne, zakelijke opleidingscentra in Brussel en Antwerpen waar u terecht kunt. De lokalen in deze locaties baden in natuurlijk daglicht, zodat u optimaal kunt werken. Ten slotte is er de prachtige historische school Collège Saint-Roch Ferrières in de Ardennen. Deze school staat in de zomervakantie ter beschikking voor taaltrainingen voor jongeren. Hier kunnen zij een nieuwe taal leren, kennismaken met internationale leeftijdsgenoten en gebruik maken van een breed scala aan sport- en recreatiefaciliteiten.

locatie spaCollège Saint-Roch Ferrières

Locaties in Frankrijk

In Frankrijk zijn er twee locaties in de omgeving van Parijs waar taaltrainingen en cultuurtrainingen worden gegeven: het prachtige Château de Méry-sur-Oise in het dorp Auvers-sur-Oise net buiten Parijs en een opleidingscentrum in La Défense, het zakencentrum van Parijs. Beide locaties zijn voorzien van moderne klaslokalen met hightech apparatuur. Het Château de Méry-sur-Oise heeft bovendien een schitterend park van ruim 25 hectare waar u naar hartenlust kunt wandelen of fietsen.

Locatie in Zwitserland

Ten slotte is er nog het prachtige Chalet de Champéry in Zwitserland. Op deze locatie worden tijdens de zomer exclusief taaltrainingen voor jongeren gegeven. Het chalet ligt in Valais, aan de voet van de Portes du Soleil. Het is een modern typisch Zwitsers chalet met een adembenemend uitzicht op de Dents du Midi. Jongeren kunnen hier genieten van verschillende binnen- en buitenactiviteiten. Het chalet bevat de ruimtes voor de accommodatie en de lessen.

Champery - chalet Champery - terras

Meer informatie?

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 20 609 79 70 of stuur ons een e-mail.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen