TaalTraining Zweeds

U bent uniek – en daarom is uw taaltraining bij European Language Centre dat ook. Al 30 jaar staan een persoonlijke aanpak, kwaliteit en flexibiliteit bij ons centraal. U kunt bij ons terecht voor iedere taal, taalbehoefte en locatie (binnen en buitenland). U kunt ook virtueel een training volgen. Op basis van een uitvoerige intake stellen we een training voor u samen die is afgestemd op uw budget, wensen en beschikbare tijd. Zo weet u zeker dat u de taalcursus Zweeds krijgt die het beste bij u past!

Taaltraining Zweeds voor professionals

Taaltraining Zweeds

Vanaf het begin hebben wij pro-
gramma’s ontwikkeld die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten: professionals werkzaam in het bedrijfsleven en bij de overheid. Onze klanten zijn vaak druk bezet en hebben behoefte aan een flexibele en efficiënte training. U kunt bij ons snel beginnen. En u bepaalt zelf het tempo en de locatie waar u de Zweedse les wilt krijgen. Wij staan daarbij garant voor een persoonlijke aanpak en kwaliteit. Bovendien kunnen we trainingen en cursussen Zweeds samenstellen die zijn afgestemd op vrijwel iedere doelgroep en op elk vakgebied. U kunt bij ons terecht voor een:

  • Intensieve training Zweeds (spoedcursus).
  • Taaltraining Zweeds op maat in Amsterdam.
  • Taalcursus Zweeds in-company.
  • Cursussen en praktische workshops, zoals een cursus zakelijk Zweeds, Zweeds voor beginners, Zweeds voor gevorderden, cursus Zweeds voor HRM, zakelijk telefoneren in het Zweeds, zakelijke brieven schrijven in het Zweeds.

Taaltraining Zweeds op maat in Amsterdam

European Language Centre werkt niet met standaard trainingen en lesmethodes.
U krijgt een taalcursus die exact op uw wensen is afgestemd.
De duur en het resultaat van de TaalTraining op Maat is afhankelijk van uw basiskennis. We stellen dit vooraf vast aan de hand van een uitgebreide intake.
U kunt de Zweedse les volgen op ons taleninstituut in Amsterdam, waar alle voorzieningen aanwezig zijn voor een succesvolle training. U kunt ook kiezen voor een andere locatie: bij u op kantoor of op diverse locaties verspreid over heel Nederland.

Taalcursus Zweeds in-company

Met onze In-company Training Zweeds komt de trainer naar ú toe. U bepaalt de locatie – en samen bepalen we de inhoud van de Zweedse cursus. Om succes van de taaltraining Zweeds te kunnen garanderen, bestaat een groep uit maximaal 5 deelnemers met hetzelfde kennisniveau en gelijke doelstellingen.

Zweedse cursussen en praktische workshops

Ook bieden we praktische workshops voor het verbeteren van de schrijfvaardigheid of het geven van presentaties of trainingen. Van alle trainingen zijn varianten beschikbaar die speciaal zijn afgestemd op de doelgroep. Bijvoorbeeld voor
HRM-managers, IT-professionals, financieel managers of exportmanagers.

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 20 609 79 70 of stuur ons een bericht.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen