Intensieve training Italiaans / Spoedcursus Italiaans

De beste manier om snel Italiaans te leren, is om in de taal te ‘leven’. Tijdens onze Intensieve Training, spoedcursus, verblijft u dan ook in een omgeving waar alléén Italiaans wordt gesproken. Samen met andere professionals uit de hele wereld bent u maar liefst veertien uur per dag, 66 uur per week, intensief met de taal bezig. Er gaat een wereld voor u open!

Lees meer over wat deze spoedcursus Italiaans u oplevert.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

 

ceran lingua logoEuropean Language Centre organiseert de Intensieve Taaltrainingen in samenwerking met verschillende partners, waaronder CERAN LINGUA, het grootste taleninstituut in Europa met ruim 45 jaar ervaring.

De cursus Italiaans wordt verzorgd in een gastvrije omgeving op prachtige locaties in Nederland, België en Italië.

  • Intensieve taaltraining in Amsterdam
  • Intensieve taaltraining in België
  • Intensieve taaltraining in Italië

U kunt iedere week beginnen. Er zijn geen wachtlijsten!

Trouwe klantenkring

Door de snelheid waarmee de doeltaal eigen gemaakt wordt, maar ook door de manier waarop rekening wordt gehouden met het drukke schema van professionals hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd. Deze referenties bestaan hoofdzakelijk uit cursisten werkzaam in het bedrijfsleven en bij de overheid. Organisaties uit de Top 100 van Nederland, waaronder ABN-Amro Bank, ING, DSM en Akzo Nobel. Verder Nederlandse politici, zoals ministers en staatssecretarissen. Ambassadeurs en ook leden van Europese Vorstenhuizen waaronder onze eigen koningin!

Online TaalTraining Italiaans

CERAN LINGUA biedt ook online lessen aan. U kunt met een trainer van CERAN LINGUA privélessen via Skype volgen op dagen en tijden die u het beste uitkomen! Ideaal als follow up na de CERAN LINGUA training of als voorbereiding op de training. U kunt de lessen ook afzonderlijk van de intensieve training boeken. De lessen zijn flexibel in te plannen en u kunt op ieder gewenst moment beginnen.

De kosten bedragen: € 860,00 (10 uur), € 1.660,00 (20 uur) en € 2.280,00 (30 uur). De kosten zijn vrij van btw en inclusief lesmateriaal.

We horen graag van u!

Wilt u meer informatie of vrijblijvend kennismaken? U kunt ons bellen op:
+31 20 609 79 70. Ook kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw vragen te beantwoorden.    *verplichte velden