“Wat het zo goed maakt, is het complete plaatje”

In gesprek met Nigel Eernisse, verkoper bij LUITEN FOOD / THOMAS FOODS Europe. Nigel volgde 16 januari 2022 de Intensieve TaalTraining Engels van 5 dagen.

Intensieve taaltraining voor professionalsNigel: “De taaltraining Engels bij CERAN LINGUA is mij fantastisch bevallen. Ik heb er echt van genoten. Het was mijn doel mijn spraak te verbeteren, maar ook om zakelijk Engels beter te begrijpen. Ik werk als verkoper en heb veel te maken met export. Mijn Engels was al aardig, maar met formele gesprekken had ik moeite.”

 

 

Minder fouten en betere zinsopbouw

“Je wordt 5 dagen lang volledig in de taal ondergedompeld, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Ook gedurende het eten, in de pauzes en tijdens avondactiviteiten spreek je Engels. Dat is zeer intensief, maar daardoor leer je heel snel. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik kan formele gesprekken beter volgen en voeren. Wanneer bepaalde onderwerpen aangesneden worden, hield ik eerst mijn mond. Nu zeg ik wel wat. Ook maak ik veel minder fouten in mijn woordkeus en zinsopbouw.”

Snel terecht

“Collega’s hadden goede verhalen over de intensieve taaltraining bij CERAN LINGUA. Zij spraken heel enthousiast over het resultaat dat ze boekten tijdens een week. Omdat ik een keuze wilde hebben, heb ik ook contact opgenomen met een concurrent. Het feit dat ik bij CERAN LINGUA direct terecht kon (bij de concurrent pas in Q2) en hun persoonlijke benadering gaven de doorslag.”

Het gaat om jouw ontwikkeling

“Alleen vandaag al heb ik de training aan 4 collega’s aangeraden. Wat het zo goed maakt, is het complete plaatje: de ligging van CERAN LINGUA in Spa, de goede ontvangst, het lekkere eten, de fijne kamer, super leraren en fantastische lessen. De leraren hebben veel geduld en kijken echt naar jou als persoon en naar jouw leerdoelen. Het gaat er niet om dat je aan het einde van de week een toets haalt, het gaat om jouw ontwikkeling.”