Intensieve taaltraining: 14 uur per dag taal & praktijk!

Wilt u binnen één week gegarandeerd uw talenkennis verbeteren? Dan is de intensieve taaltraining bij CERAN LINGUA geschikt voor u! Bij deze taaltraining kunt u zich volledig laten onderdompelen in uw gekozen taal op een inspirerende locatie. U verblijft in een omgeving waar alléén wordt gesproken in de taal die u wilt leren. Samen met andere professionals uit de hele wereld bent u maar liefst 14 uur per dag, 66 uur per week, intensief met de taal bezig. Er gaat een wereld voor u open!

Voor wie is onze intensieve taaltraining geschikt?

De intensieve taaltrainingen zijn ideaal voor zakelijke professionals die in korte tijd veel willen bijleren, maar niet de tijd hebben om wekelijks lessen te volgen. Met deze taaltraining krijgt u de mogelijkheid om u een week lang intensief te richten op het verbeteren van uw talenkennis. Dit doet u samen met medecursisten uit de hele wereld op een van de prachtige locaties van CERAN LINGUA. Zo verbetert u gegarandeerd uw talenkennis in korte tijd en boekt u één niveau vooruitgang in één week!

De kenmerken van onze intensieve taaltraining

  • 66 uur per week, 14 uur per dag, onderdompeling in de taal! Ruim 1,5 keer meer contacturen dan bij andere aanbieders
  • Combinatie van groepslessen, workshops en privélessen en programma’s met alleen privélessen
  • Mogelijk voor een volledige week of een ministay (3 dagen)
  • Inclusief accommodatie, maaltijden, intake, lesmateriaal en eindrapport vanaf € 3.600,00 per week
  • U boekt in een week gemiddeld één niveau vooruitgang (schaal European Council)
  • Uitvoerig evaluatierapport en een internationaal erkend certificaat na afronding
  • Bekijk welke bedrijven regelmatig gebruik maken van onze intensieve taaltraining

Mogelijk in diverse talen

Onze spoedcursussen zijn onder andere mogelijk in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en diverse andere talen.

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag een intensieve taaltraining bij ons volgen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. We kijken naar uw persoonlijke wensen, doelstellingen en budget en stellen een offerte op die daarbij past. Eerst meer lezen? Op onze website leggen wij onder andere uit hoe een intake bij ons werkt en welke methode wij hanteren. Ook kunt u het een en ander lezen over hoe anderen onze intensieve taaltraining ervaren hebben.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of vrijblijvend kennismaken? U kunt ons bellen op:
+31 20 609 79 70. Ook kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw vragen te beantwoorden.    *verplichte velden