Spoedcursus: snel beginnen, snel resultaat!

De beste manier om snel een nieuwe taal te leren, is om in deze taal te ‘leven’. De spoedcursus kunt u volgen voor alle bij ons beschikbare talen, van Engels tot Japans. Tijdens onze spoedcursus verblijft u samen met andere professionals uit de hele wereld op een prachtige locatie en volgt u een week lang vele praktische lessen. Zo bent u er zeker van dat u zo snel mogelijk deze taal kunt gebruiken. Onze klanten boeken gemiddeld maar liefst één niveau vooruitgang (schaal European Council) per week. Onze spoedcursus via CERAN LINGUA kunt u elke week van het jaar volgen; er zijn geen wachtlijsten. Er zijn ook speciale programma’s voor beginners.

Voor wie is onze spoedcursus geschikt?

Moet u volgende maand een belangrijke presentatie in een andere taal geven? Of gaat u binnenkort op werkbezoek naar het buitenland en wilt u beter kunnen communiceren met collega’s, leveranciers of klanten? Onze spoedcursus is geschikt voor de zakelijke professional die op korte termijn wil beginnen met de taaltraining en snel resultaat wil boeken. U leert de taal meer vloeiend te spreken en het gemak en zelfvertrouwen nemen aanzienlijk toe.

De kenmerken van onze spoedcursus

  • Geen wachtlijsten, u kunt iedere week beginnen (50 weken per jaar)
  • Zeer snel resultaat: u boekt in een week gemiddeld één niveau vooruitgang (schaal European Council)
  • Gegarandeerd 66 uur per week, 14 uur per dag onderdompeling in de taal! Dit is 1,5 keer meer dan bij andere aanbieders
  • Mogelijk voor een volledige week of een ministay (3 dagen)
  • Inclusief accommodatie, maaltijden, intake, lesmateriaal en eindrapport vanaf € 3.600,00 per week
  • Uitvoerig evaluatierapport en een internationaal erkend certificaat na afronding
  • Bekijk welke bedrijven regelmatig gebruik maken van onze spoedcursussen

Mogelijk in diverse talen

Onze spoedcursussen zijn onder andere mogelijk in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en diverse andere talen.

Snel beginnen? Meld u dan vandaag nog aan!

Wilt u graag een spoedcursus bij ons volgen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. We kijken naar uw persoonlijke wensen, doelstellingen en budget en stellen een offerte op die daarbij past. Eerst meer lezen? Op onze website leggen wij onder andere uit hoe een intake bij ons werkt en welke methode wij hanteren. Ook kunt u het een en ander lezen over hoe anderen onze spoedcursus ervaren hebben.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of vrijblijvend kennismaken? U kunt ons bellen op:
+31 20 609 79 70. Ook kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw vragen te beantwoorden.    *verplichte velden