Uitvoerige intake

Nadat u zich heeft aangemeld, beginnen wij altijd met een uitvoerige  intake. We onderzoeken uw leerstijl, uw doelstellingen en de reden waarom u de taal wilt leren. Dit geeft ons inzicht in uw motivatie en doelstellingen. Zo kunnen wij zorgen dat u de taaltraining volgt, die naadloos op uw specifieke wensen en behoeften is afgestemd.

Wat is uw leerstijl?

Door de lesstof aan te bieden op een manier die bij u past, kunnen wij ervoor zorgen dat u de stof daadwerkelijk opneemt in uw geheugen. Wij maken daarbij een onderscheid tussen drie verschillende leerstijlen:

  • Visueel (Materiaal zien)
  • Auditief (Materiaal horen)
  • Kinethetisch (Materiaal toepassen)

De meeste mensen hebben een mix van twee of drie stijlen. Tijdens de intake proberen wij erachter te komen welke leerstijlen het beste bij u passen. Ze kan de trainer de te gebruiken methode en het lesmateriaal daarop aanpassen.

Vooruitgang meetbaar maken vanaf de intake

Ten slotte is de intake belangrijk bij het meetbaar maken van uw voortgang. Tijdens de intake worden uw huidige kennisniveau en uw doelstellingen vastgesteld. Gedurende de taaltraining wordt bijgehouden wat u exact geleerd heeft. Zo is het mogelijk om na afloop van uw training het eindniveau te vergelijken met uw beginniveau.

Meer informatie?

Nieuwsgierig geworden? U kunt ons bellen op: +31 20 609 79 70. Ook kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw vragen te beantwoorden.    *verplichte velden