Activiteiten en ontspanning

Een taal leren moet ook leuk zijn! Daarom wordt er ook iedere dag aandacht besteed aan sport, cultuur en kunst. Uiteraard zijn alle activiteiten in de te leren taal en is er continu begeleiding aanwezig. Alle activiteiten zijn erop gericht de taal in de praktijk toe te passen.

Grote diversiteit aan activiteiten

De ontspanningsactiviteiten zijn heel divers. Variërend van theater, voetbal, (muur)klimmen, paardrijden tot schilderen, beeldhouwen en dans. Uw kind kan aangeven waar zijn of haar interesse naar uitgaat. Er zijn diverse modules waaruit gekozen kan worden: Sport, Kunst, Wellness of een combinatie. Op de woensdagmiddag en in het weekend zijn er recreatieve en culturele activiteiten in de omgeving. Hierbij kunt u denken aan fietsparcours, kanoën, of een bezoek aan museum of waterpretpark. Ook worden uitstapjes gemaakt naar interessante steden in de omgeving zoals Brussel, Maastricht of Luik.

Door de volledige onderdompeling, de professionele begeleiding van de leraren en mentoren, de volle lesdagen en de goede verzorging wordt in enkele weken tijd een zeer goed resultaat bereikt!

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 20 609 79 70 of stuur ons een e-mail.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen

CERAN

CERAN

CERAN

CERAN