TaalTraining Arabisch

U bent uniek – en daarom is uw taaltraining bij
European Language Centre dat ook. Al ruim 25 jaar staan een persoonlijke aanpak, kwaliteit en flexibiliteit bij ons centraal. U kunt bij ons terecht voor iedere taal, taalbehoefte en locatie (binnen en buitenland). U kunt ook online een training volgen. Op basis van een uitvoerige intake stellen we een training voor u samen die is afgestemd op uw budget, wensen en beschikbare tijd. Zo weet u zeker dat u de taalcursus Arabisch krijgt die het beste bij u past!

Taaltraining Arabisch voor professionals

Taaltraining Arabisch

Vanaf het begin hebben wij pro-
gramma’s ontwikkeld die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten: professionals werkzaam in het bedrijfsleven en bij de overheid. Onze klanten zijn vaak druk bezet en hebben behoefte aan een flexibele en efficiënte training. U kunt bij ons snel beginnen. En u bepaalt zelf het tempo en de locatie waar u de Arabische les wilt krijgen. Wij staan daarbij garant voor een persoonlijke aanpak en kwaliteit. Bovendien kunnen we trainingen en cursussen Arabisch samenstellen die zijn afgestemd op vrijwel iedere doelgroep en op elk vakgebied. U kunt bij ons terecht voor een:

  • Intensieve training Arabisch (spoedcursus).
  • Taaltraining Arabisch op maat in Amsterdam.
  • Taalcursus Arabisch in-company.
  • Cursussen en praktische workshops, zoals een cursus zakelijk Arabisch, Arabisch voor beginners, Arabisch voor gevorderden, cursus Arabisch voor HRM, zakelijk telefoneren in het Arabisch, zakelijke brieven schrijven in het Arabisch.

Taaltraining Arabisch op maat in Amsterdam

European Language Centre werkt niet met standaard trainingen en lesmethodes.
U krijgt een taalcursus die exact op uw wensen is afgestemd.
De duur en het resultaat van de TaalTraining op Maat is afhankelijk van uw basiskennis. We stellen dit vooraf vast aan de hand van een uitgebreide intake.
U kunt de Arabische les volgen op ons taleninstituut in Amsterdam, waar alle voorzieningen aanwezig zijn voor een succesvolle training. U kunt ook kiezen voor een andere locatie: bij u op kantoor of op diverse locaties verspreid over heel Nederland.

Taalcursus Arabisch in-company

Met onze In-company Training Arabisch komt de trainer naar ú toe. U bepaalt de locatie – en samen bepalen we de inhoud van de Arabische cursus. Om succes van de taaltraining Arabisch te kunnen garanderen, bestaat een groep uit maximaal 5 deelnemers met hetzelfde kennisniveau en gelijke doelstellingen.

Arabische cursussen en praktische workshops

Ook bieden we praktische workshops voor het verbeteren van de schrijfvaardigheid of het geven van presentaties of trainingen. Van alle trainingen zijn varianten beschikbaar die speciaal zijn afgestemd op de doelgroep. Bijvoorbeeld voor
HRM-managers, IT-professionals, financieel managers of exportmanagers.

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 20 609 79 70 of stuur ons een e-mail.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen