Houd uw talenkennis op peil met onze online taaltraining Spaans!

Online taaltraining voor professionalsBij het leren van de Spaanse taal is ondersteuning van een taaltrainer gewenst. Dit kan fysiek, maar dit kan ook online. Vanuit huis of kantoor heeft u via uw laptop of pc visueel contact met een native speaker trainer. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.

 

Alleen de beste trainers Spaans

Onze trainers zijn ervaren native speakers. Zij hebben een hbo- of universitaire opleiding en een speciale onderwijsaantekening. Misschien is het nog wel belangrijker om te vermelden dat wij onze trainers selecteren op hun persoonlijkheid: vriendelijk, flexibel en geduldig. Zij zorgen voor de structuur tijdens de lessen en maken de les afwisselend en leerzaam.

Online TaalTraining Spaans op Maat (privéles)

Met behulp van diverse programma’s kunnen wij online trainingen aanbieden, waarbij u één op één lessen volgt met één van onze trainers. Via uw laptop of pc heeft u visueel contact met de trainer. De lessen duren 1,5 of 2 uur per keer.
Tijdens de lessen is er interactief contact met de trainer en werkt u aan:

  • het verbeteren van uw grammaticale kennis
  • het uitbreiden van uw woordenschat
  • uw uitspraak
  • het meer vloeiend gebruiken van de taal

Ook kan er geoefend worden met de schrijfvaardigheid en kunt u werken aan een speciaal thema.

De lessen Spaans kunnen op flexibele basis worden ingepland. Wanneer het u het beste uitkomt!
De kosten bedragen: € 850,00 (10 uur), € 1.600,00 (20 uur), € 2.400,00 (30 uur). Deze bedragen zijn exclusief btw en inclusief lesmateriaal.

Groepstraining Spaans

Er zijn ook mogelijkheden voor online groepslessen Spaans. U kunt met meerdere collega’s – van één organisatie en met hetzelfde kennisniveau – de lessen volgen op dagen en tijden die ú het beste uitkomen. U kunt op ieder gewenst moment beginnen. De groepen bestaan uit maximaal 5 personen en de training is te boeken voor 20 of 30 uur. De kosten zijn op aanvraag.

CERAN LINGUA

Ook CERAN LINGUA biedt online lessen Spaans aan. U kunt met een trainer van CERAN LINGUA privélessen via Skype volgen op dagen en tijden die u het beste uitkomen! Ideaal als follow up na de CERAN LINGUA training of als voorbereiding op de training. U kunt de lessen ook afzonderlijk van de intensieve training boeken. De lessen zijn flexibel in te plannen en u kunt op ieder gewenst moment beginnen.

De kosten bedragen: € 860,00 (10 uur), € 1.660,00 (20 uur) en € 2.280,00 (30 uur). De kosten zijn vrij van btw en inclusief lesmateriaal.

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 20 609 79 70 of stuur ons een e-mail.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen