Speciale korting voor u als Privium lid!

Als Privium lid ontvangt u van ons een speciale korting op een taaltraining:

Extra aanbieding: boek nu uw training en ontvang de intake ter waarde
van € 90,00 gratis!
Vermeld bij uw aanvraag uw Privium lidnummer om gebruik te kunnen maken
van dit aanbod.

Het aanbod van European Language Centre (sinds 1991)

Zakelijke cursus in AmsterdamWij hebben een compleet aanbod van taaltrainingen ontwikkeld dat perfect aansluit bij de wensen van onze klanten: professionals werkzaam in het bedrijfsleven en bij de overheid. Onze klanten zijn vaak druk bezet en hebben behoefte aan een flexibele en efficiënte training. In onze filosofie staan een persoonlijke aanpak, flexibiliteit en kwaliteit centraal.

U kunt bij ons terecht voor bijna alle talen. Ons aanbod bestaat uit:

  • Intensieve Taaltraining: 66 uur onderdompeling per week! Vanaf € 3.630,00 inclusief accommodatie, maaltijden en alle voorzieningen. Aanvang iedere week.
  • Taaltraining op Maat: 20 of 30 uur privéles. Flexibel in te plannen en volledig op maat. Op ons taleninstituut in Amsterdam (Buitenveldert) of op een locatie van uw keuze. Vanaf € 1.800,00 inclusief lesmateriaal.
  • In-company Training: u bepaalt de locatie – en samen bepalen we de inhoud van de cursus. Om succes te kunnen garanderen, bestaat een groep uit maximaal zes deelnemers met hetzelfde kennisniveau en gelijke doelstellingen.
  • Cultuurtrainingen: trainingen en workshop waarbij het communiceren met gesprekspartners uit andere landen centraal staat. De do’s en don’ts, cultuur-, hiërarchie- en communicatieverschillen. Individueel of per groep.
  • Praktische workshops die speciaal zijn afgestemd op de doelgroep: Business English, Engels voor HR, zakelijk Frans schrijven, telefoneren in het Duits enzovoort.
  • Online Taaltraining: met behulp van diverse programma’s kunnen wij online trainingen aanbieden, waarbij u één op één lessen volgt met één van onze trainers.

Ervaringen van onze klanten met onze Taaltrainingen

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten niet tevreden, maar zéér tevreden zijn over hun training en het bereikte resultaat.

Intensieve Training Frans *****
‘Ik heb in Spa niet alleen veel Frans geleerd (qua niveau gestegen van B1 naar B2), maar ook genoten. We spraken van 8.00 tot 22.00 uur alleen maar Frans. Ik voelde mijn zelfvertrouwen per uur stijgen en mijn capaciteit om me in het Frans uit te drukken toenemen. Dat het geheel plaatsvond met een super leuke groep mensen, op een beeldschone locatie en met een uitstekende keuken was voor mij de bonus die deze week Spa tot een groot succes maakte’.
De heer M. Rentenaar, Ministerie van Buitenlandse Zaken Nederland.

Taaltraining Engels Op Maat *****
‘Bij European Language Centre wordt goed geluisterd naar je wensen en er wordt rekening gehouden met je tempo. Je krijgt goede tips om in de dagelijkse praktijk je skills te verbeteren, bijvoorbeeld door bepaalde apps te gebruiken of te luisteren naar Tedtalks.’
Eindcijfer: 9
Mevrouw L. Pieterse, Tele 2.

Taaltraining Nederlands – 30 uur in 5 dagen ****
‘I enrolled on a week long, intensive 30 hour Dutch course upon my immediate arrival in Amsterdam. In that time Anita and Aleid haven been wonderful teachers and have given me an incredibly strong start to my Dutch language skills. Thank you so much for your patience and encouragement!’
Eindoordeel: 9
Ms V. Atkins, Savills. 

Lees meer ervaringen van cursisten.

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 20 609 79 70 of stuur ons een e-mail.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen