Onze trainer komt naar u toe

Wilt u dat uw medewerkers nóg efficiënter les krijgen? Kies dan voor een In-company Training om onze trainers naar ú te laten komen. U bepaalt de locatie – en samen bepalen we de inhoud van de training. Deze training kan ook virtueel gevolgd worden.

U bepaalt het doel

Wilt u bijvoorbeeld dat expats met verschillende culturele achtergronden sneller integreren in hun werkomgeving? Of dat uw medewerkers vooral worden getraind in het foutloos schrijven van e-mails en rapporten? Wij zorgen ervoor dat ze de passende taaltraining krijgen!

Maatwerk voor kleine groepen

De In-company Training richt zich vooral op het taalgebruik dat de deelnemers voor hun werk nodig hebben. Materiaal, lesopbouw, frequentie, tempo en huiswerk worden daar dan ook op aangepast. Om succes te garanderen, bestaat een groep uit maximaal zes deelnemers met hetzelfde kennisniveau en gelijke doelstellingen. Om zowel de kennis van de deelnemers als de inhoud van de training te bepalen, gaat een gedegen voorbereiding aan de training vooraf en testen we alle cursisten op hun huidige kennis van de taal.

Het resultaat

Alle vaardigheden komen aan bod om de cursisten te leren de taal in hun dagelijkse werksituatie toe te passen. We zorgen daarbij voor regelmatige evaluaties en voor bijsturing waar nodig. In een kleine drie maanden wordt het kennisniveau van de deelnemers daardoor enorm uitgebreid. Hun zelfvertrouwen neemt toe en ze leren de taal aanzienlijk beter te spreken.

We horen graag van u!

Wilt u meer informatie of vrijblijvend kennismaken? U kunt ons bellen op:
+31 20 609 79 70. Ook kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw vragen te beantwoorden.    *verplichte velden