Taalcursus Duits in Amsterdam

Taalcursus Duits in Amsterdam Wilt u een taalcursus Duits in Amsterdam volgen? Dan bent u bij European Language Centre aan het juiste adres. U bent van harte welkom op ons instituut in Amsterdam.
European Language Centre werkt niet met standaard trainingen en lesmethodes. U krijgt een taalcursus Duits die exact op uw wensen is afgestemd.

Waarom een Taalcursus Duits bij European Language Centre in Amsterdam?

Meer dan 25 jaar ervaring in taaltrainingen voor professionals

Hierbij staan een persoonlijke aanpak, kwaliteit en flexibiliteit centraal.

Taaltrainingen voor ieder niveau en iedere doelgroep

Wij stellen trainingen samen voor zowel beginners als gevorderden. Van al onze trainingen zijn varianten beschikbaar die speciaal zijn afgestemd op de doelgroep. Bijvoorbeeld Engels voor HR-managers, Frans voor IT-professionals en Duits voor exportmanagers.

Kwaliteit staat centraal

Door onze kundige en gerichte aanpak kunnen wij u een training aanbieden die precies aansluit op uw doelstellingen. Onze taaltrainers zijn native speakers (de taal die u leert is hun moedertaal), spreken goed Nederlands en zijn ervaren in het lesgeven aan professionals.

Op elk gewenst moment starten met uw taaltraining

Wij kennen geen wachtlijsten. U kunt op ieder gewenst moment met de training beginnen.

Ervaring klant met de Taalcursus Duits bij European Language Centre in Amsterdam

‘Trainen met de juiste combinatie van theorie (grammatica) en het toepassen van het geleerde in de praktijk. Een verrijking voor mijn samenwerking met de anderstalige collegae!’
Eindoordeel: 10
De heer J. Nak, Hi-Tech Coatings. 

Inhoud Taalcursus Duits bij European Language Centre in Amsterdam

Taalcursus Duits in Amsterdam Uw wensen en doelstellingen staan centraal bij onze taalcursus Duits in Amsterdam. Om de juiste cursus voor u samen te stellen krijgt u een intake waarin we uw huidige kennis, maar ook uw doelstellingen en werksituatie bespreken. Op basis daarvan stellen we uw training vervolgens geheel op maat samen. Uw trainer verwerkt daarin bijvoorbeeld materiaal van uw werk. Ook de lesopbouw, het tempo en het huiswerk worden exact op uw mogelijkheden afgestemd. Mocht uit de intake blijken dat u liever korte tijd in de taal wordt ondergedompeld, dan stellen we u onze intensieve taaltraining voor.

Tijdsduur Taalcursus Duits bij European Language Centre in Amsterdam

Als u over een goede basiskennis van de taal beschikt, kunt u uitgaan van gemiddeld 10 privélessen van 3 uur, verdeeld over 3 maanden. Hierdoor blijft de training voor u te overzien, wat uw motivatie verhoogt. Voor beginners adviseren wij een training van ten minste 40 uur voor het opbouwen van een goede basiskennis. Als u wilt, krijgt u na afloop van iedere les opdrachten mee voor zelfstudie, zodat u nog sneller de gewenste resultaten boekt.

Resultaat Taalcursus Duits bij European Language Centre in Amsterdam

We evalueren uw voortgang zowel tussentijds als achteraf. Bovendien stellen we uw werksituatie centraal en zorgen we ervoor dat alle vereiste vaardigheden van het leren van een taal aan bod komen. Met een taalcursus Duits bent u er dus zeker van dat u uw taalkennis in relatief korte tijd aanzienlijk verbetert voor de door u gewenste toepassing.

Locatie Taalcursus Duits bij European Language Centre in Amsterdam

Ons instituut is gevestigd op de Haaksbergweg 75 in Amsterdam, vlak naast de ArenA. Wij zijn zeer goed bereikbaar, zowel per auto als per trein of metro. Vanaf station Bijlmer ArenA loopt u in slechts 5 minuten naar de hoofdingang van de Margriettoren. Komt u met de auto, dan is er voldoende, gratis parkeergelegenheid. Klik hier voor een routebeschrijving.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Bel ons op +31 20 609 79 70 of vul ons contactformulier in. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan via onderstaand formulier.

Vrijblijvende offerte aanvragen