Over CERAN LINGUA

Taleninstituut CERAN LINGUA heeft zich de afgelopen veertig jaar internationaal op de kaart gezet met hun unieke, pedagogische methode: de opgedane kennis wordt direct in de praktijk gebracht. U wordt 66 uur per week in de doeltaal ondergedompeld. Een uniek concept waarmee u in korte tijd veel resultaat boekt! De trainingen zijn daardoor anderhalf keer zo intensief als die van andere aanbieders.

Wij zijn de exclusieve vertegenwoordiger voor CERAN LINGUA in Nederland.

Een unieke leermethode

CERAN LINGUA maakt gebruik van een unieke leermethode die gericht is op praktijkoefeningen in de doeltaal. Leren op een natuurlijke, efficiënte manier. Zij maken daarbij gebruik van QRI®. QRI® staat voor: Question (vraag), Réponse (antwoord) en Itonation (intonatie). Dit helpt de talenkennis te systematiseren en de taal eigen te maken. Hierbij wordt op een efficiënte manier gebruik gemaakt van de dialoog. U en de taaltrainer luisteren goed naar elkaar. U brengt de doeltaal in de praktijk en er is voortdurend interactie. Zo kunt u, samen met uw medecursisten, uw kennis verbeteren onder begeleiding van een professionele taaltrainer.

Inspirerende locaties

Tijdens een taal- of cultuurtraining verblijft u in een internationale omgeving op een prachtige locatie in België, Zwitserland of Frankrijk. Alle locaties bevinden zich in een inspirerende natuurlijke of zakelijke omgeving en zijn voorzien van ruime leslokalen en moderne apparatuur. De locaties waar u verblijft voor een intensieve taaltraining bieden bovendien prettige accommodaties, heerlijk eten en voldoende sport- en recreatiefaciliteiten.

Waarom kiezen voor CERAN LINGUA en European Language Centre?

CERAN LINGUA is één van de grootste taleninstituten van Europa. Per jaar ontvangen zij zo’n 6.000 professionals van over de hele wereld, waarvan ruim 700 uit Nederland. European Language Centre is sinds 1991 de exclusieve partner van CERAN LINGUA in Nederland. Wij verzorgen voor u het gehele traject van aanvraag tot boeking. Ook tijdens uw training en na afloop zijn wij voor u bereikbaar en zorgen ervoor dat u zeer tevreden op uw training terug kunt kijken.

Meer informatie?

Bel ons gerust voor meer informatie:
+31 20 609 79 70 of stuur ons een bericht.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen