Onze leermethode

In het algemeen geldt dat onze leermethode gericht is op directe toepassing. Daarom werken we niet alleen met boeken, maar ook met materiaal uit uw dagelijkse praktijk. De lessen zijn interactief en afwisselend en alle aspecten van de taal komen aan de orde: grammatica, uitspraak, woordenschat en schrijfvaardigheid. Zo nodigen we u uit om in de nieuwe taal te blijven communiceren. Daardoor krijgt u meer flair en zelfvertrouwen.

De leermethode van CERAN LINGUA

De intensieve taaltrainingen van CERAN LINGUA maken gebruik van de unieke CERAN methode. Deze leermethode is gericht op praktijkoefeningen in de doeltaal via de zogenaamde QRI®-methode. QRI® staat voor: Question (vraag), Réponse (antwoord) en Itonation (intonatie). Uw uitspraak zal ook verbeteren dankzij SpeedLingua®, software die uw gehoor helpt om frequenties in de doeltaal te detecteren en uw stem ‘realtime’ aan te passen. Iedere les wordt samengevat met Sleutelzinnen. Deze methode van CERAN LINGUA is in de afgelopen 45 jaar steeds verder ontwikkeld en is uniek in haar toepassing.

Taaltrainingen gericht op de praktijk

Bij al onze taaltrainingen staat de toepassing in de praktijk voorop; u kunt uw opgedane kennis direct gebruiken. Tijdens de trainingen worden afwisselend grammatica, uitspraak, spreekvaardigheid en vocabulaire behandeld. Elke les is weer anders. De trainer houdt u op de hoogte van het programma en uw vooruitgang.

Afgestemd op branche of interesse

We zien graag dat u de geleerde kennis direct kunt toepassen. Daarom zijn onze taaltrainingen afgestemd op uw specifieke situatie. Uw trainer gaat voor u op zoek naar materiaal dat aansluit op uw branche of bij uw interesses. In de afgelopen 30 jaar hebben wij ervaring opgedaan in veel verschillende branches. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Meer informatie?

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 20 609 79 70 of stuur ons een bericht. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen