Intensieve training Portugees / Spoedcursus Portugees
(zoals in Brazilië gesproken)

De beste manier om snel Portugees te leren, is om in de taal te ‘leven’. Tijdens onze Intensieve Training, spoedcursus, verblijft u dan ook in een omgeving waar alléén zakelijk Portugees wordt gesproken. Samen met andere professionals uit de hele wereld bent u maar liefst veertien uur per dag, 66 uur per week, intensief met de taal bezig. Er gaat een wereld voor u open!

Lees meer over wat deze spoedcursus Portugees u oplevert.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Intensieve Taaltraining PortugeesEuropean Language Centre organiseert de Intensieve Taaltrainingen in samenwerking met verschillende partners, waaronder CERAN LINGUA, het grootste taleninstituut in Europa.

De cursus Portugees wordt verzorgd in een gastvrije omgeving op prachtige locaties in Nederland en België.

  • Intensieve taaltraining in Amsterdam
  • Intensieve taaltraining in België

U kunt iedere week beginnen. Er zijn geen wachtlijsten!

Trouwe klantenkring

Door de snelheid waarmee de doeltaal eigen gemaakt wordt, maar ook door de manier waarop rekening wordt gehouden met het drukke schema van professionals hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd. Deze referenties bestaan hoofd-
zakelijk uit professionals werkzaam in het bedrijfsleven en bij de overheid. Organisaties uit de Top 100 van Nederland, waaronder ABN-Amro Bank, ING, DSM en Akzo Nobel. Verder Nederlandse politici, zoals ministers en staatssecretarissen. Ambassadeurs en ook leden van Europese Vorstenhuizen waaronder onze eigen koningin!

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 20 609 79 70 of stuur ons een e-mail.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen