Taaltrainingen die aansluiten bij uw wensen

European Language Centre is in 1991 opgericht door Daniël Stevens. Vanaf het begin hebben wij programma’s ont- wikkeld die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten: professionals werkzaam in het bedrijfsleven en bij de overheid.

Taaltrainingen

Onze klanten zijn vaak druk bezet en hebben behoefte aan een flexibele en efficiënte taaltraining. Wij staan daarbij garant voor een persoonlijke aanpak, kwaliteit en flexibiliteit. Bovendien kunnen we trainingen samenstellen die zijn afgestemd op vrijwel iedere doelgroep en op elk werkgebied. U kunt bij ons
terecht voor een TaalTraining op Maat, een Intensieve Training of een
In-company Training.

Praktische workshops

Daarnaast bieden we praktische workshops voor het verbeteren van de schrijf-
vaardigheid of het geven van presentaties of trainingen. Van alle trainingen zijn varianten beschikbaar die speciaal zijn afgestemd op de doelgroep. Bijvoorbeeld voor HR-managers, IT-professionals, financieel managers en exportmanagers.
U leert daardoor niet alleen de taal, maar maakt ook kennis met voor uw functie relevante gebruiken en gewoonten van het land. Zo leert u prettiger en sneller. Na afloop heeft u bovendien meer flair en zelfvertrouwen – en is er een nieuwe wereld voor u opengegaan!

Locatie Amsterdam – goed bereikbaar

U kunt voor een Taaltraining op Maat terecht op ons instituut vlakbij de Zuidas in Amsterdam. Onze ruime en rustige lesruimtes zijn voorzien van alle faciliteiten. Wij zijn zeer goed bereikbaar, zowel per auto als per trein of metro. Komt u met de auto, dan is er voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Neem een kijkje op ons instituut in Amsterdam met behulp van
deze 360-graden-foto.

Taaltraining in AmsterdamTaaltraining in AmsterdamTaaltraining in AmsterdamTaaltraining in Amsterdam

 

 

 

Bel ons gerust voor meer informatie:
+31 20 609 79 70 of stuur ons een bericht.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen