Over European Language Centre

European Language Centre is in 1991 opgericht door Daniël Stevens. Vanaf het begin hebben wij taaltrainingen ontwikkeld die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten: professionals werkzaam in het bedrijfsleven en bij de overheid. Onze klanten zijn vaak druk bezet, daarom bieden wij flexibele en efficiënte taaltrainingen. Bovendien staan wij garant voor een persoonlijke aanpak, kwaliteit en flexibiliteit.

Het verhaal van Daniël Stevens

Het ontstaan van European Language Centre heeft zijn wortels in het verre Oosten. “Voordat ik European Language Centre oprichtte, wist ik alleen maar dat ik voor mezelf wilde beginnen. Waarin was voor mij nog onduidelijk. Om na te denken over de toekomst en om wat van de wereld te zien, besloot ik naar Japan te reizen. Om de reis te kunnen financieren, heb ik CERAN LINGUA benaderd met de vraag of ik in Japan iets voor hen kon betekenen. Zo geschiedde het dat ik, aan het begin van mijn reis, eerst een week lang drie afspraken per dag had in Tokio. Een hele ervaring, onder andere omdat men in Tokio geen straatnamen kent!

Tijdens deze bezoeken werd het mij steeds meer duidelijk welk product ik wilde gaan aanbieden met mijn eigen bedrijf: taaltrainingen! Eenmaal terug in Nederland heb ik European Language Centre opgericht met als partner CERAN LINGUA. Een samenwerking die nog steeds naar volle tevredenheid loopt. En net zoals mijn reis en het opstarten van deze organisatie een wereld voor mij heeft geopend, zo hoop ik dat onze klanten ook te kunnen bieden. Het vormt dan ook de kern van onze missie”.

Onze missie: ‘Een wereld openen voor mensen’

Het volgen van een taal- of cultuurtraining opent letterlijk en figuurlijk een wereld voor u! U leert niet alleen beter communiceren met klanten of collega’s, maar vergroot daarbij ook uw zelfvertrouwen en het onderlinge begrip. Daarom creëren wij omstandigheden waarin de professional zich een taal efficiënt en blijvend eigen maakt, om op deze manier zijn of haar zakelijke en persoonlijke doelstellingen te kunnen behalen. Daarbij staan uw wensen en mogelijkheden centraal. We zijn pas tevreden als u zéér tevreden bent!

Meer informatie?

Bel ons gerust voor meer informatie:
+31 20 609 79 70 of stuur ons een bericht.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen