Communiceren met flair en zelfvertrouwen

De unieke methode van CERAN LINGUA

Intensieve Taaltraining voor professionalsEuropean Language Centre organiseert de Intensieve Taaltrainingen in samenwerking met CERAN LINGUA.
CERAN LINGUA heeft zich de afgelopen veertig jaar op de kaart gezet met hun unieke, pedagogische methode: de opgedane kennis wordt direct in de praktijk gebracht. U wordt 66 uur per week in de doeltaal ondergedompeld. De trainingen van CERAN LINGUA zijn daardoor anderhalf keer zo intensief als die van aanbieders in Nederland. Het programma is aantrekkelijk en goed vol te houden vanwege de afwisseling van de lessen en overige activiteiten (workshops, maaltijden, avondsessies). De taal wordt op deze manier steeds geleerd in contact met anderen. Lees meer over de leermethode.

 Wat kunt u na deelname?

  • U bent niet meer bang om fouten te maken
  • U spreekt de taal aanzienlijk beter
  • Uw woordenschat is aanmerkelijk uitgebreid
  • U kunt de taal gebruiken bij zakelijke én sociale contacten
  • Uw flair en zelfvertrouwen zijn toegenomen

Waar verblijft u?

U verblijft op een prachtige locatie in onder andere België (net over de grens bij Maastricht), Frankrijk en Engeland. Wij verzorgen uw accommodatie, maaltijden en lesmateriaal, zodat u uw tijd volledig kunt besteden aan het leren van de taal.

CERAN LINGUA België

CERAN LINGUA kamer

CERAN LINGUA badkamer

CERAN LINGUA omgeving

 

 

 

Klantervaring

‘Na een aantal maanden zelfstudie en privé les heb ik een intensieve training Frans gevolgd bij CERAN LINGUA. Aanvankelijk was ik even uit het veld geslagen, omdat er écht alleen Frans gesproken werd. Mijn eerste reactie was ‘dit kan ik nooit’. Maar, de vriendelijkheid en professionaliteit van de docenten helpen je snel over de drempel. Het ‘moeten’ vanaf ontbijt tot en met de laatste koffie/thee/borrel voor het naar bed gaan, maken dat op een moment de knop ook daadwerkelijk om gaat. De cursus heeft mij veel gebracht’!
Mevrouw M. Cooijman, Allianz HR Department, april 2016.

Lees meer ervaringen van cursisten met de Intensieve Training.

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 20 609 79 70 of stuur ons een e-mail.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen