Taaltraining Duits in Amsterdam
volledig op maat gemaakt

Taaltrainingen voor professionals in AmsterdamTaaltrainingen voor professionals in AmsterdamOnline taaltraining voor professionals

Taaltraining Duits, volledig op uw doelen en wensen afgestemd!

European Language Centre werkt niet met standaard trainingen en methodes. Met onze TaalTraining op Maat Duits krijgt u een training die exact op uw doelen en wensen is afgestemd. Aan elke training gaat een intake vooraf, er wordt gebruik gemaakt van gepersonaliseerd lesmateriaal en het programma is afwisselend en volledig op maat.

Taaltraining voor professionals in Amsterdam

De taaltraining Duits vindt plaats bij ons op het instituut in Amsterdam Zuid, op loopafstand van de Zuidas. Onze ruime en moderne lesruimtes zijn voorzien van alle faciliteiten en er is voldoende afstand tot elkaar (1,5 meter). De lesruimtes zijn smaakvol ingericht en creëren een prettige en rustige omgeving voor het opdoen van uw talenkennis. Ons instituut is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is volop parkeergelegenheid op loopafstand. Bovendien is er een lift aanwezig.

Liever niet op locatie komen? De training kan ook deels of geheel virtueel gevolgd worden. Met behulp van diverse programma’s kunnen wij online trainingen aanbieden, waarbij u één op één lessen volgt met één van onze trainers. Via uw laptop of pc heeft u visueel contact met de trainer. De inhoud van onze virtuele lessen is gelijk aan die van de fysieke lessen.

Wat leert u bij de taaltraining Duits?

Om de juiste taaltraining voor u samen te stellen krijgt u een intake waarin we uw huidige kennis, maar ook uw doelstellingen en werksituatie bespreken. Op basis daarvan stellen we uw training vervolgens geheel op maat samen. Uw trainer verwerkt daarin bijvoorbeeld materiaal van uw werk of uit uw branche. Ook de lesopbouw, het tempo en het huiswerk van de taaltraining worden exact op uw wensen en doelen afgestemd.

Hoe lang duurt een TaalTraining op Maat?

Als u over een goede basiskennis van de taal beschikt, kunt u uitgaan van wekelijkse lessen van 2 of 3 uur verdeeld over 3 maanden. Hierdoor blijft de training voor u te overzien, wat uw motivatie verhoogt. Voor beginners adviseren wij een training van ten minste 40 uur voor het opbouwen van een goede basiskennis. Als u wilt, krijgt u na afloop van iedere les opdrachten mee voor zelfstudie, zodat u nog sneller de gewenste resultaten boekt.

Welk resultaat kan ik verwachten van de taaltraining Duits?

We evalueren uw voortgang zowel tussentijds als achteraf. Bovendien stellen we uw werksituatie centraal en zorgen we ervoor dat alle vereiste vaardigheden van het leren van een taal aan bod komen. Met onze TaalTraining op Maat Duits bent u er dus zeker van dat u uw taalkennis in relatief korte tijd aanzienlijk verbetert voor de door u gewenste toepassing.

Lees ervaringen van onze cursisten met de TaalTraining op Maat Duits.

Neem een kijkje op ons instituut in Amsterdam met behulp van
deze 360-graden-foto.

Corporate brochure European Language Centre.

We horen graag van u!

Wilt u meer informatie of vrijblijvend kennismaken? U kunt ons bellen op:
+31 20 609 79 70. Ook kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw vragen te beantwoorden.    *verplichte velden