Onze taaltrainingen

Heeft u een nieuwe baan of wilt u in uw huidige functie beter kunnen communiceren met uw buitenlandse collega’s of zakenpartners? Wat uw reden ook is om een taal te leren, European Language Centre heeft de taaltraining die bij ú past. Wij bieden taaltrainingen aan voor alle niveaus en elke doelgroep. Kwaliteit staat bij elke training centraal.

  • Ruim 30 jaar ervaring in taaltrainingen voor professionals
  • Taaltrainingen voor ieder niveau en elke doelgroep
  • Geen wachtlijsten, op elk moment starten met uw taaltraining
  • Kwaliteit staat bij ons centraal!

Intensieve taaltraining of spoedcursus

Heeft u al enige kennis van de taal en wilt u snel beginnen? U kunt dan direct starten met één van onze spoedcursussen. Als u zoveel mogelijk resultaat wilt boeken in een korte tijd, dan is onze intensieve taaltraining wellicht wat voor u. U verblijft u met medestudenten op een prachtige, inspirerende locatie in de Belgische Ardennen. Met 14 uur per dag onderdompeling in de taal boekt u gemiddeld één niveau vooruitgang in één week tijd. Een efficiëntere taaltraining is er eigenlijk niet te vinden.

Taaltraining voor jongeren

Onze taaltrainingen jongeren zijn een perfecte aanvulling op het onderwijs op de middelbare school en zijn ook zeer geschikt als voorbereiding op de eindexamens of een verhuizing naar het buitenland. Tijdens de zomervakantie, op een prachtige locatie en samen met een internationale groep leeftijdsgenoten, krijgt uw kind in korte tijd veel nieuwe kennis van de taal. Dit zorgt voor meer plezier en zelfvertrouwen om deze taal te spreken. Daarnaast zijn er mogelijkheden om de taaltraining te combineren met een sport als tennis, paardrijden of golf.

Cultuurtraining

Met onze cultuurtraining geven wij u inzicht in een andere cultuur. Dit is een goede aanvulling op een taaltraining. Immers, het leren van een taal alleen is vaak niet voldoende om succesvol zaken te doen in het buitenland of samen te werken met collega’s of klanten of partners uit een ander land. Er zijn veel verschillen tussen culturen op het gebied van omgangsnormen en communicatie die wellicht niet direct opvallen. Het is daarom erg belangrijk om u goed te verdiepen in de culturele achtergrond van uw gesprekspartners. Een goede voorbereiding is goud waard!

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen? Bel ons op +31 20 609 79 70 of vul ons contactformulier in. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan via onderstaand formulier.

Vrijblijvende offerte aanvragen