TaalTraining Chinees

U bent uniek – en daarom is uw taaltraining bij
European Language Centre dat ook. Al ruim 25 jaar staan een persoonlijke aanpak, kwaliteit en flexibiliteit bij ons centraal. U kunt bij ons terecht voor iedere taal, taalbehoefte en locatie (binnen en buitenland). U kunt ook online een training volgen. Op basis van een uitvoerige intake stellen we een training voor u samen die is afgestemd op uw budget, wensen en beschikbare tijd. Zo weet u zeker dat u de taalcursus Chinees krijgt die het beste bij u past!

Taaltraining Chinees voor professionals

Taaltraining Chinees

Vanaf het begin hebben wij pro-
gramma’s ontwikkeld die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten: professionals werkzaam in het bedrijfsleven en bij de overheid. Onze klanten zijn vaak druk bezet en hebben behoefte aan een flexibele en efficiënte training. U kunt bij ons snel beginnen. En u bepaalt zelf het tempo en de locatie waar u de Chinese les wilt krijgen. Wij staan daarbij garant voor een persoonlijke aanpak en kwaliteit. Bovendien kunnen we trainingen en cursussen Chinees samenstellen die zijn afgestemd op vrijwel iedere doelgroep en op elk vakgebied. U kunt bij ons terecht voor een:

  • Intensieve training Chinees (spoedcursus).
  • Taaltraining Chinees op maat in Amsterdam.
  • Taalcursus Chinees in-company.
  • Cursussen en praktische workshops, zoals een cursus zakelijk Chinees, Chinees voor beginners, Chinees voor gevorderden, cursus Chinees voor HRM, zakelijk telefoneren in het Chinees, zakelijke brieven schrijven in het Chinees.

Taaltraining Chinees op maat in Amsterdam

European Language Centre werkt niet met standaard trainingen en lesmethodes.
U krijgt een taalcursus die exact op uw wensen is afgestemd.
De duur en het resultaat van de TaalTraining op Maat is afhankelijk van uw basiskennis. We stellen dit vooraf vast aan de hand van een uitgebreide intake.
U kunt de Chinese les volgen op ons taleninstituut in Amsterdam, waar alle voorzieningen aanwezig zijn voor een succesvolle training. U kunt ook kiezen voor een andere locatie: bij u op kantoor of op diverse locaties verspreid over heel Nederland.

Taalcursus Chinees in-company

Met onze In-company Training Chinees komt de trainer naar ú toe. U bepaalt de locatie – en samen bepalen we de inhoud van de Chinese cursus. Om succes van de taaltraining Chinees te kunnen garanderen, bestaat een groep uit maximaal 5 deelnemers met hetzelfde kennisniveau en gelijke doelstellingen.

Chinese cursussen en praktische workshops

Ook bieden we praktische workshops voor het verbeteren van de schrijfvaardigheid of het geven van presentaties of trainingen. Van alle trainingen zijn varianten beschikbaar die speciaal zijn afgestemd op de doelgroep. Bijvoorbeeld voor
HRM-managers, IT-professionals, financieel managers of exportmanagers.

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 20 609 79 70 of stuur ons een e-mail.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen