Intensieve Cursus Engels

Intensieve cursus Engels voor professionalsWilt u zo snel mogelijk helder en begrijpelijk communiceren met uw Engelstalige collega’s, vol zelfvertrouwen een presentatie geven of uw schriftelijke vaardigheden verbeteren? Dan is onze intensieve cursus Engels iets voor u.
De beste manier om snel Engels te leren, is door in de taal te ‘leven’. Tijdens onze intensieve cursus Engels verblijft u dan ook in een omgeving waar alléén zakelijk Engels (business English) wordt gesproken. Samen met andere professionals uit de hele wereld bent u maar liefst 14 uur per dag, 66 uur per week, intensief met de taal bezig. Er gaat een wereld voor u open!

Voordelen van een Intensieve Cursus Engels bij European Language Centre

66 uur onderdompeling in de Engelse taal per week

De beste manier om een taal te leren, is in de taal leven. Om die reden wordt u bij ons 14 uur per dag, 66 uur per week ondergedompeld in de Engelse taal. Tijdens de lessen (9 per dag) én ook tijdens de pauzes, maaltijden en de avondactiviteiten spreekt u alleen de Engelse taal.

Inclusief verblijf ter plaatse

U verblijft in een prachtige omgeving op het instituut van onze partner CERAN LINGUA. De training is inclusief accommodatie, maaltijden, intake, lesmateriaal en eindrapport voor € 3.630,00 per week.

Eén niveau vooruitgang

Door de intensiviteit van de cursus gaat u snel vooruit, gemiddeld maar liefst één niveau per week (schaal European Council).

Keuze uit diverse programma’s

U kunt kiezen uit verschillende programma’s met privélessen en combinaties van groepslessen, workshops en privélessen.

Internationaal erkend certificaat

Niet alleen gaat u naar huis met een uitstekend niveau van de Engelse taal, u ontvangt ook een internationaal erkend certificaat.

Iedere week beginnen

Wij kennen geen wachtlijsten. U kunt iedere week beginnen (50 weken per jaar).

Internationale omgeving

U verblijft op een locatie van CERAN LINGUA in Spa (België). CERAN LINGUA is het grootste taleninstituut van Europa en ontvangt professionals van over de hele wereld.

Ervaring klant met de Intensieve Cursus Engels van European Language Centre 

‘Ik heb een top week gehad. Het dagprogramma is fantastisch. Alle aspecten uit het dagelijks leven vinden in het Engels plaats, waardoor je na de tweede dag in het Engels gaat denken….. Ook de toonhoogte van de taal is anders dan in het Nederlands en hieraan wordt ook veel aandacht besteed. Het team waarin ik werkte was echt internationaal. De dienstverlening was voortreffelijk: het eten is zalig en er was voldoende gezelligheid voor een drankje. De residentie waar je slaapt is prachtig en het kasteel en de cottage zijn zeer inspirerende omgevingen’.
Mevrouw N. Alberts, APG.

Wat biedt de Intensieve Cursus Engels van European Language Centre?

Intensieve cursus Engels voor professionalsWanneer u een intensieve cursus Engels van European Language Centre volgt, verblijft u op locatie bij onze partner CERAN LINGUA. U bevindt zich in een internationale omgeving op een prachtige locatie in Spa, België (net over de grens bij Maastricht). CERAN LINGUA ontvangt jaarlijks zo’n 6.000 professionals van over de hele wereld, waarvan ruim 700 uit Nederland. Vele andere professionals gingen u voor. Zo heeft koningin Maxima Nederlands geleerd bij CERAN LINGUA.
Per week bent u 66 uur met de Engelse taal bezig. U kunt kiezen uit diverse programma’s: 4 of 6 uur privéles per dag of een unieke combinatie van groepslessen (maximaal 4 cursisten), workshops en privélessen. Wij verzorgen uw accommodatie, maaltijden en lesmateriaal, zodat u zich uitsluitend hoeft te richten op het leren van de taal.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Bel ons op +31 20 609 79 70 of vul ons contactformulier in. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan via onderstaand formulier.

Vrijblijvende offerte aanvragen