TaalTraining Japans

U bent uniek – en daarom is uw taaltraining bij European Language Centre dat ook. Al 30 jaar staan een persoonlijke aanpak, kwaliteit en flexibiliteit bij ons centraal. U kunt bij ons terecht voor iedere taal, taalbehoefte en locatie (binnen en buitenland). U kunt ook virtueel een training volgen. Op basis van een uitvoerige intake stellen we een training voor u samen die is afgestemd op uw budget, wensen en beschikbare tijd. Zo weet u zeker dat u de taalcursus Japans krijgt die het beste bij u past!

Taaltraining Japans voor professionals

Taaltraining Japans

Vanaf het begin hebben wij pro-
gramma’s ontwikkeld die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten: professionals werkzaam in het bedrijfsleven en bij de overheid. Onze klanten zijn vaak druk bezet en hebben behoefte aan een flexibele en efficiënte training. U kunt bij ons snel beginnen. En u bepaalt zelf het tempo en de locatie waar u de Japanse les wilt krijgen. Wij staan daarbij garant voor een persoonlijke aanpak en kwaliteit. Bovendien kunnen we trainingen en cursussen Japans samenstellen die zijn afgestemd op vrijwel iedere doelgroep en op elk vakgebied. U kunt bij ons terecht voor een:

Japanse cursussen en praktische workshops

Ook bieden we praktische workshops voor het verbeteren van de schrijfvaardigheid of het geven van presentaties of trainingen. Van alle trainingen zijn varianten beschikbaar die speciaal zijn afgestemd op de doelgroep. Bijvoorbeeld voor
HRM-managers, IT-professionals, financieel managers of exportmanagers.

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 20 609 79 70 of stuur ons een bericht.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen