Houd uw talenkennis op peil met onze virtuele lessen!

Online taaltraining voor professionalsBij het leren van een taal is ondersteuning van een taaltrainer gewenst. Dit kan door het volgen van een fysieke training, maar ook met virtuele lessen. Vanuit huis of kantoor heeft u via uw laptop of pc visueel contact met een native speaker trainer. Dit kan zowel individueel als in groepsverband. Het voordeel van virtuele lessen is dat u niet hoeft te reizen en dat het inplannen van de lessen makkelijker gaat.

TaalTraining op Maat (privéles)

Met behulp van diverse programma’s kunnen wij online trainingen aanbieden, waarbij u één op één lessen volgt met één van onze trainers. Via uw laptop of pc heeft u visueel contact met de trainer. De inhoud van onze virtuele lessen is gelijk aan die van de fysieke lessen. Er gaat een intake aan vooraf, er wordt gebruik gemaakt van hetzelfde lesmateriaal en het programma is afwisselend en volledig op maat. Fysieke lessen hebben een tijdsduur van 2 tot 3 uur. Bij virtuele lessen is dit 1,5 tot 2 uur. Uit de praktijk blijkt dat cursisten zich die tijd goed kunnen concentreren.
Tijdens de lessen is er interactief contact met de trainer en werkt u aan:

  • het verbeteren van uw grammaticale kennis
  • het uitbreiden van uw woordenschat
  • uw uitspraak
  • het meer vloeiend gebruiken van de taal

Ook kan er geoefend worden met de schrijfvaardigheid en kunt u werken aan een speciaal thema.

De lessen kunnen op flexibele basis worden ingepland. Wanneer het u het beste uitkomt!

Alleen de beste trainers

Onze trainers zijn ervaren native speakers, die ook goed Nederlands en/of Engels spreken. Zij hebben een hbo- of universitaire opleiding en een speciale onderwijsaantekening. Misschien is het nog wel belangrijker om te vermelden dat wij onze trainers selecteren op hun persoonlijkheid: vriendelijk, flexibel en geduldig. Zij zorgen voor de structuur tijdens de lessen en maken de les afwisselend en leerzaam.

Groepstraining

Er zijn ook mogelijkheden voor online groepslessen. U kunt met meerdere collega’s – van één organisatie en met hetzelfde kennisniveau – de lessen volgen op dagen en tijden die ú het beste uitkomen. U kunt op ieder gewenst moment beginnen. De groepen bestaan uit maximaal 5 personen en de training is te boeken voor 20 of 30 uur. De kosten zijn op aanvraag.

CERAN LINGUA

Ook CERAN LINGUA biedt online lessen aan. U kunt met een trainer van CERAN LINGUA privélessen via Skype volgen op dagen en tijden die u het beste uitkomen! Ideaal als follow up na de CERAN LINGUA training of als voorbereiding op de training. U kunt de lessen ook afzonderlijk van de intensieve training boeken. De lessen zijn flexibel in te plannen en u kunt op ieder gewenst moment beginnen.

We horen graag van u!

Wilt u meer informatie of vrijblijvend kennismaken? U kunt ons bellen op:
+31 20 609 79 70. Ook kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw vragen te beantwoorden.







    *verplichte velden