Spoedcursus Duits

De beste manier om snel Duits te leren, is om in deze taal te ‘leven’. Tijdens onze spoedcursus Duits verblijft u samen met andere professionals uit de hele wereld op een prachtige locatie en volgt u een week lang vele praktische lessen. Zo bent u er zeker van dat u zo snel mogelijk met deze taal uit de voeten kunt. Onze klanten boeken gemiddeld één niveau vooruitgang (schaal European Council) tijdens de spoedcursus. Onze spoedcursus Duits kunt u elke week van het jaar volgen, zonder wachtlijsten.

Lees meer over wat deze Spoedcursus Duits u oplevert.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Kenmerken van de Spoedcursus Duits

Naast het Duits kunt u de spoedcursus ook volgen in: Engels, Nederlands, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Chinees, Russisch of Japans. De spoedcursus Duits wordt verzorgd op een prachtige, gastvrije locatie in de Belgische Ardennen nabij Spa.

  • 66 uur per week, 14 uur per dag onderdompeling in de taal! 1,5 keer meer dan bij andere aanbieders.
  • Inclusief accommodatie, maaltijden, intake, lesmateriaal en eindrapport voor €4.130,00 per week.
  • Ook te boeken in combinatie met virtuele lessen.
  • U boekt in een week gemiddeld één niveau vooruitgang (schaal European Council).
  • Internationaal erkend certificaat na afronding.
  • U kunt iedere week beginnen (50 weken per jaar).
  • Bekijk welke bedrijven regelmatig gebruik maken van onze spoedcursussen.

Online TaalTraining Duits

Via onze partner CERAN LINGUA bieden wij ook online lessen Duits aan. U kunt met een trainer van CERAN LINGUA privélessen via Skype volgen op dagen en tijden die u het beste uitkomen! Ideaal als follow up na een eerdere training of als voorbereiding op de intensieve cursus. U kunt de lessen ook afzonderlijk van de intensieve training boeken. De lessen zijn flexibel in te plannen en u kunt op ieder gewenst moment beginnen.

De kosten bedragen: € 800,00 (10 uur), € 1.400,00 (20 uur) en € 2.100,00 (30 uur). De kosten zijn vrij van btw en inclusief lesmateriaal.

We horen graag van u!

Wilt u meer informatie of vrijblijvend kennismaken? U kunt ons bellen op:
+31 20 609 79 70. Ook kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw vragen te beantwoorden.    *verplichte velden