Zakelijke Taaltraining Engels voor de professional

Wilt u vloeiend een gesprek kunnen voeren met uw Engelstalige collega’s? Of wilt u zich zekerder voelen tijdens het geven van een presentatie in het Engels? Wat uw reden ook is, European Language Centre heeft de zakelijke taaltraining Engels die bij ú past.
U bent uniek – en daarom is uw taaltraining dat ook. Op basis van een uitvoerige intake stellen we een training voor u samen die is afgestemd op uw budget, wensen en beschikbare tijd. Deze training kan ook virtueel gevolgd worden.

Hoe ziet een Taaltraining Engels eruit bij
European Language Centre?

Taaltraining Engels voor ProfessionalsWij hebben programma’s ontwikkeld die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten: professionals werkzaam in het bedrijfsleven en bij de overheid. Onze klanten zijn vaak druk bezet en hebben behoefte aan een flexibele en efficiënte training. Binnen de verschillende soorten trainingen en cursussen die we geven, staan een persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal.

  • Intensieve taaltraining (spoedcursus): samen met andere professionals uit de hele wereld bent u maar liefst veertien uur per dag, 66 uur per week, intensief met de Engelse taal bezig. U verblijft all inclusive op locatie bij onze partner CERAN LINGUA.
  • Cursussen en praktische workshops, zoals een cursus business English, zakelijk Engels, Engels voor beginners, Engels voor gevorderden, cursus Engels voor HRM, financial English, zakelijk telefoneren in het Engels, zakelijke brieven schrijven in het Engels: van alle trainingen zijn varianten beschikbaar die speciaal zijn afgestemd op de doelgroep.

Waarom een Taaltraining Engels bij
European Language Centre?

30 jaar ervaring in taaltrainingen voor professionals

Hierbij staan een persoonlijke aanpak, kwaliteit en flexibiliteit centraal.

Taaltrainingen voor ieder niveau en iedere doelgroep

Wij stellen trainingen samen voor zowel beginners als gevorderden. Van al onze trainingen zijn varianten beschikbaar die speciaal zijn afgestemd op de doelgroep. Bijvoorbeeld Engels voor HR-managers, Frans voor IT-professionals en Duits voor exportmanagers.

Kwaliteit staat centraal

Door onze kundige en gerichte aanpak kunnen wij u een training aanbieden die precies aansluit op uw doelstellingen. Onze taaltrainers zijn native speakers (de taal die u leert is hun moedertaal), spreken goed Nederlands en zijn ervaren in het lesgeven aan professionals.

Op elk gewenst moment starten met uw taaltraining

Wij kennen geen wachtlijsten. U kunt op ieder gewenst moment met de training beginnen.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Bel ons op +31 20 609 79 70 of vul ons contactformulier in. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan via onderstaand formulier.

Vrijblijvende offerte aanvragen