Taaltraining voor jongeren

Wilt u uw kind op een goede manier een vreemde taal laten leren? In een professionele en gastvrije omgeving op locaties in België of in Zwitserland? Door de volledige onderdompeling en een goede afwisseling tussen intensieve lessen en ontspanning, krijgt uw kind in korte tijd meer zelfvertrouwen in het gebruik van de taal. De taaltraining voor jongeren is te volgen in het Engels, Duits, Frans en Nederlands. Naast het intensieve programma bieden wij ook een online programma voor jongeren aan.

Voor wie zijn onze taaltrainingen voor jongeren geschikt?

De taaltraining is geschikt voor jongeren van 9 tot 18 jaar. Ons intensieve programma is uitstekend geschikt als voorbereiding op de middelbare school of een eindexamen, maar ook als voorbereiding op een hbo- of universitaire studie. Tijdens de taaltraining verblijft uw kind in een internationale omgeving samen met andere jongeren uit diverse landen. Alle activiteiten (lessen, maaltijden en sport/ontspanning) zijn in de te leren taal én onder professionele begeleiding. Zo bent u gegarandeerd van een goed resultaat.

De kenmerken van onze taaltraining voor jongeren

  • Geschikt voor jongeren in de leeftijd van 9 tot 18 jaar
  • Gedurende één of meerdere weken volledige onderdompeling met leeftijdsgenoten
  • De taaltrainingen worden gegeven tijdens de zomerperiode
  • Georganiseerd door CERAN LINGUA, één van de grootste taleninstituten in Europa en met 40 jaar ervaring
  • De taaltrainingen worden gegeven op twee prachtige locaties in België en Zwitserland
  • All-inclusive vanaf € 1.750,00 per week
  • Te combineren met golf, tennis of paardrijden

Nieuwsgierig hoe een dag tijdens de taaltraining voor jongeren eruit ziet? We hebben onlangs een artikel toegevoegd waarin we één dag beschrijven.

Aanmelden voor een taaltraining voor jongeren

Wilt u uw zoon of dochter een taaltraining bij ons laten volgen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een persoonlijk advies bij ons aan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Ook kunt u het één en ander lezen over hoe anderen onze trainingen voor jongeren ervaren hebben.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of vrijblijvend kennismaken? U kunt ons bellen op:
+31 20 609 79 70. Ook kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw vragen te beantwoorden.    *verplichte velden