Cursus Zakelijk Engels Amsterdam

TCursus Zakelijk Engels Amsterdam Wilt u een cursus zakelijk Engels in Amsterdam volgen? Dan bent u bij European Language Centre aan het juiste adres. U bent van harte welkom op ons instituut in Amsterdam.
European Language Centre werkt niet met standaard trainingen en lesmethodes. U krijgt een cursus zakelijk Engels die exact op uw wensen is afgestemd.

Waarom een Cursus Zakelijk Engels bij ons in Amsterdam?

Meer dan 25 jaar ervaring in taaltrainingen voor professionals

In onze taaltrainingen staan een persoonlijke aanpak, kwaliteit en flexibiliteit centraal.

Taalcursussen voor ieder niveau en iedere doelgroep

Wij stellen trainingen samen voor zowel beginners als gevorderden. Van al onze trainingen zijn varianten beschikbaar die speciaal zijn afgestemd op de doelgroep. Bijvoorbeeld Engels voor HR-managers, Frans voor IT-professionals en Duits voor exportmanagers.

Kwaliteit staat centraal

Door onze kundige en gerichte aanpak kunnen wij u een taaltraining aanbieden die precies aansluit op uw doelstellingen. Onze taaltrainers zijn native speakers (de taal die u leert is hun moedertaal), spreken goed Nederlands en zijn ervaren in het lesgeven aan professionals.

Start op elk gewenst moment met uw taalcursus zakelijk Engels

Wij kennen geen wachtlijsten. U kunt op ieder gewenst moment met de training beginnen.

Ervaring klant met de Cursus Zakelijk Engels bij European Language Centre in Amsterdam

‘Door de individuele taaltraining die ik heb gevolgd bij European Language Centre zijn mijn woordenschat, kennis van de grammatica en schrijfvaardigheid enorm toegenomen. Het meest positieve is dat mijn spreekvaardigheid sterk is verbeterd. Ik voel me nu veel comfortabeler om in het Engels te communiceren. Dankzij mijn trainer: erg prettig en professioneel!’
Eindoordeel: 9.
Mevrouw M. Pas, Randstad Sourceright.

Inhoud Cursus Zakelijk Engels bij European Language Centre in Amsterdam

Cursus Zakelijk Engels Amsterdam Uw wensen en doelstellingen staan centraal bij onze cursus zakelijk Engels in Amsterdam. Om de juiste cursus voor u samen te stellen krijgt u een intake waarin we uw huidige kennis, maar ook uw doelstellingen en werksituatie bespreken. Op basis daarvan stellen we uw training vervolgens geheel op maat samen. Uw trainer verwerkt daarin bijvoorbeeld materiaal van uw werk. Ook de lesopbouw, het tempo en het huiswerk worden exact op uw mogelijkheden afgestemd. Mocht uit de intake blijken dat u liever korte tijd in de taal wordt ondergedompeld, dan stellen we u onze intensieve taaltraining voor.

Tijdsduur Cursus Zakelijk Engels bij European Language Centre in Amsterdam

Als u over een goede basiskennis van de taal beschikt, kunt u uitgaan van gemiddeld 10 privélessen van 3 uur, verdeeld over 3 maanden. Hierdoor blijft de training voor u te overzien, wat uw motivatie verhoogt. Voor beginners adviseren wij een training van ten minste 40 uur voor het opbouwen van een goede basiskennis. Als u wilt, krijgt u na afloop van iedere les opdrachten mee voor zelfstudie, zodat u nog sneller de gewenste resultaten boekt.

Resultaat Cursus Zakelijk Engels bij European Language Centre in Amsterdam

We evalueren uw voortgang zowel tussentijds als achteraf. Bovendien stellen we uw werksituatie centraal en zorgen we ervoor dat alle vereiste vaardigheden van het leren van een taal aan bod komen. Met een cursus zakelijk Engels bent u er dus zeker van dat u uw taalkennis in relatief korte tijd aanzienlijk verbetert voor de door u gewenste toepassing.

Locatie Cursus Zakelijk Engels bij European Language Centre in Amsterdam

Ons instituut is gevestigd op de Haaksbergweg 75 in Amsterdam, vlak naast de ArenA. Wij zijn zeer goed bereikbaar, zowel per auto als per trein of metro. Vanaf station Bijlmer ArenA loopt u in slechts 5 minuten naar de hoofdingang van de Margriettoren. Komt u met de auto, dan is er voldoende, gratis parkeergelegenheid. Klik hier voor een routebeschrijving.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Bel ons op +31 20 609 79 70 of vul ons contactformulier in. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan via onderstaand formulier.

Vrijblijvende offerte aanvragen