Onze werkwijze

Een professionele aanpak met een persoonlijke benadering, zo kunt u de werkwijze van European Language Centre omschrijven. Wij helpen u op individuele basis op weg en houden daarbij rekening met uw wensen, uw leerstijl en uw beschikbare tijd. Vervolgens zorgen we dat u de training krijgt die het beste bij u past. Het traject wordt afgesloten met een uitgebreid evaluatierapport en een certificaat van afronding.

Persoonlijke benadering

Wij vinden het belangrijk om iedereen persoonlijk te helpen. Daarom kijken we samen met u waar u precies naar op zoek bent. Tijdens deze eerste kennismaking stellen we u veel vragen. Waarom wilt u de taal leren? Heeft u al kennis van de taal? Hoe snel wilt u deze taal leren en wat is uw budget? Op basis van uw wensen en behoeften maken we één of meerdere offertes, waar u rustig naar kunt kijken. Indien gewenst kunnen we deze offerte gezamenlijk doorspreken.

Van uitgebreide intake tot interactieve lessen

Na het akkoord op de offerte gaan we aan de slag. We beginnen met onze uitgebreide intake, waarbij we kijken naar uw huidige kennisniveau en uw exacte wensen. We plannen de taaltraining in zodat u in de gewenste periode van start kunt gaan. In de gebruikte methode ligt de nadruk op praktische trainingen met veel afwisseling en interactie, waarbij u de opgedane kennis direct in concrete situaties kunt toepassen.

Resultaat van onze werkwijze: één niveau vooruitgang

Wanneer uw taaltraining is afgerond, dan ontvangt u van ons een uitgebreide evaluatie. We bekijken uw beginniveau en uw bereikte eindniveau. Hiervan wordt een rapport opgemaakt. U ontvangt ook een certificaat van afronding. Gemiddeld boeken onze klanten één niveau vooruitgang bij een training van één week of 30 uur privéles.

Meer informatie?

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 20 609 79 70 of stuur ons een bericht.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen