Spoedcursus Zakelijk Engels voor professionals

Spoedcursus Zakelijk Engels voor ProfessionalsWerkt u in een internationale omgeving en wilt u ze snel mogelijk goed en vol zelfvertrouwen kunnen communiceren met uw Engelstalige collega’s? Dan is onze spoedcursus zakelijk Engels echt iets voor u.
De beste manier om snel Engels te leren, is door in de taal te ‘leven’. Tijdens onze spoedcursus zakelijk Engels verblijft u dan ook in een omgeving waar alléén zakelijk Engels (business English) wordt gesproken. Er gaat een wereld voor u open!

Waarom een Spoedcursus Zakelijk Engels bij ons?

Iedere week kunt u starten met onze spoedcursus zakelijk Engels. Deze cursus vindt plaats bij onze partner CERAN LINGUA in Spa (België), het grootste taleninstituut van Europa. Wat kunt u verwachten?

66 uur onderdompeling in zakelijk Engels per week

De beste manier om een taal te leren, is in de taal leven! Tijdens de lessen (9 per dag) én ook tijdens de pauzes, maaltijden en avondactiviteiten spreekt u alleen de Engelse taal.

Eén niveau vooruitgang per week

Door de intensiviteit van de cursus gaat u snel vooruit, gemiddeld maar liefst één niveau per week.

Inclusief verblijf ter plaatse

U verblijft in een prachtige omgeving op het instituut van onze partner CERAN LINGUA. Accommodatie en maaltijden zijn verzorgd, zodat u zich volledig kunt richten op het leren van zakelijk Engels.

Internationale omgeving

CERAN LINGUA ontvangt professionals van over de hele wereld. Meer dan 6.000 professionals gingen u voor. Zo heeft Koningin Maxima Nederlands geleerd bij CERAN LINGUA.

Keuze uit diverse programma’s

U kunt kiezen uit verschillende programma’s met privélessen en combinaties van groepslessen, workshops en privélessen.

Internationale erkend certificaat

Niet alleen gaat u naar huis met een uitstekend niveau zakelijk Engels, u ontvangt ook een internationaal erkend certificaat.

Ervaring klant met de Spoedcursus Zakelijk Engels van European Language Centre

‘Ik heb een week lang een training mogen volgen in SPA bij CERAN LINGUA. Ik wil jullie graag laten weten dat het een super week was. Een mooie omgeving, een fijne groep en natuurlijk, waar je uiteindelijk voor gaat, een super training. Hele goede docenten die erg gemotiveerd waren en je heel veel zelf vertrouwen gaven. Heel goed geregeld allemaal’.
De heer R. Hoogerwerf, Nationale Nederlanden.

Hoe gaat een Spoedcursus Zakelijk Engels bij European Language Centre in zijn werk?

Spoedcursus Zakelijk Engels voor professionals U kunt kiezen uit diverse programma’s: 4 of 6 uur privéles per dag of een unieke combinatie van groepslessen (maximaal 4 cursisten), workshops en privélessen. Juist de groepslessen zorgen ervoor dat u met meer flair en zelfvertrouwen gaat communiceren.
Het programma is aantrekkelijk en goed vol te houden vanwege de afwisseling van de lessen en overige activiteiten (workshops, maaltijden, avondsessies). De taal wordt op deze manier steeds geleerd in contact met anderen en onder professionele begeleiding van ervaren trainers.

 

Kunnen wij iets voor u betekenen? Bel ons op +31 20 609 79 70 of vul ons contactformulier in. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan via onderstaand formulier.

Vrijblijvende offerte aanvragen