TaalTraining op Maat
ook online te boeken!

Zakelijke cursus in AmsterdamEuropean Language Centre werkt niet met standaard trainingen en methodes. Met onze TaalTraining op Maat krijgt u een training die exact op uw doelen en wensen is afgestemd. Deze training kan ook online gevolgd worden.

 

Inhoud Taaltraining op Maat op basis van intake

Om de juiste taaltraining voor u samen te stellen krijgt u een intake waarin we uw huidige kennis, maar ook uw doelstellingen en werksituatie bespreken. Op basis daarvan stellen we uw training vervolgens geheel op maat samen. Uw trainer verwerkt daarin bijvoorbeeld materiaal van uw werk. Ook de lesopbouw, het tempo en het huiswerk van de Taaltraining op Maat worden exact op uw mogelijkheden afgestemd.

Hoe lang duurt een TaalTraining op Maat?

Als u over een goede basiskennis van de taal beschikt, kunt u uitgaan van gemiddeld 10 privélessen van 3 uur, verdeeld over 3 maanden. Hierdoor blijft de training voor u te overzien, wat uw motivatie verhoogt. Voor beginners adviseren wij een training van ten minste 40 uur voor het opbouwen van een goede basiskennis. Als u wilt, krijgt u na afloop van iedere les opdrachten mee voor zelfstudie, zodat u nog sneller de gewenste resultaten boekt.

Het resultaat van een TaalTraining op Maat

We evalueren uw voortgang zowel tussentijds als achteraf. Bovendien stellen we uw werksituatie centraal en zorgen we ervoor dat alle vereiste vaardigheden van het leren van een taal aan bod komen. Met een TaalTraining op Maat bent u er dus zeker van dat u uw taalkennis in relatief korte tijd aanzienlijk verbetert voor de door u gewenste toepassing.

 Klantervaring TaalTraining op Maat

‘Door de TaalTraining op Maat die ik heb gevolgd bij European Language Centre zijn mijn woordenschat, kennis van de grammatica en schrijfvaardigheid enorm toegenomen. Het meest positieve is dat mijn spreekvaardigheid sterk is verbeterd. Ik voel me nu veel comfortabeler om in het Engels te communiceren. Dankzij mijn trainer: erg prettig en professioneel!’
Eindoordeel: 9.
Mevrouw M. Pas, Randstad Sourceright.

Lees meer ervaringen van onze cursisten met de Taaltraining op Maat.

Neem een kijkje op ons instituut in Amsterdam met behulp van
deze 360-graden-foto.

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 20 609 79 70 of stuur ons een e-mail.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen