TaalTraining op Maat
ook virtuele lessen mogelijk!

Taaltrainingen voor professionals in AmsterdamEuropean Language Centre werkt niet met standaard trainingen en methodes. Met onze TaalTraining op Maat krijgt u een training die exact op uw doelen en wensen is afgestemd. Deze training kan ook virtueel gevolgd worden.
De inhoud van onze virtuele lessen is gelijk aan die van de fysieke lessen. Aan elke training gaat een intake vooraf, er wordt gebruik gemaakt van lesmateriaal en het programma is afwisselend en volledig op maat.

Inhoud Taaltraining op Maat op basis van intake

Om de juiste taaltraining voor u samen te stellen krijgt u een intake waarin we uw huidige kennis, maar ook uw doelstellingen en werksituatie bespreken. Op basis daarvan stellen we uw training vervolgens geheel op maat samen. Uw trainer verwerkt daarin bijvoorbeeld materiaal van uw werk. Ook de lesopbouw, het tempo en het huiswerk van de Taaltraining op Maat worden exact op uw mogelijkheden afgestemd.

Hoe lang duurt een TaalTraining op Maat?

Als u over een goede basiskennis van de taal beschikt, kunt u uitgaan van gemiddeld 10 privélessen van 3 uur, verdeeld over 3 maanden. Hierdoor blijft de training voor u te overzien, wat uw motivatie verhoogt. Voor beginners adviseren wij een training van ten minste 40 uur voor het opbouwen van een goede basiskennis. Als u wilt, krijgt u na afloop van iedere les opdrachten mee voor zelfstudie, zodat u nog sneller de gewenste resultaten boekt.

Het resultaat van een TaalTraining op Maat

We evalueren uw voortgang zowel tussentijds als achteraf. Bovendien stellen we uw werksituatie centraal en zorgen we ervoor dat alle vereiste vaardigheden van het leren van een taal aan bod komen. Met een TaalTraining op Maat bent u er dus zeker van dat u uw taalkennis in relatief korte tijd aanzienlijk verbetert voor de door u gewenste toepassing.

Lees ervaringen van onze cursisten met de Taaltraining op Maat.

Neem een kijkje op ons instituut in Amsterdam met behulp van
deze 360-graden-foto.

Corporate brochure European Language Centre.

‘Fysieke’ trainingen zijn bij ons ook op dit moment mogelijk!

Taaltrainingen voor professionals in AmsterdamHet is nog steeds mogelijk om fysieke taaltrainingen te volgen op ons instituut in Amsterdam. Dat betekent dat wij in onze lesruimtes rekening houden met de coronamaatregelen. De ruimtes zijn ingericht op de 1,5 meter afstand tot elkaar, er is voldoende ventilatie en de ruimtes worden na iedere training schoongemaakt.
Desinfecterende gel en tissues zijn in ruime mate aanwezig!

We horen graag van u!

Wilt u meer informatie of vrijblijvend kennismaken? U kunt ons bellen op:
+31 20 609 79 70. Ook kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw vragen te beantwoorden.    *verplichte velden