Speciale korting voor bedrijven in de regio Groot Amsterdam!

Voor bedrijven in de regio Groot Amsterdam hebben wij een speciale korting op een taaltraining (geldig bij boeking tot en met 19 juli 2019):

Het aanbod van European Language Centre (sinds 1991)

Zakelijke cursus in AmsterdamWij hebben een compleet aanbod van taaltrainingen ontwikkeld dat perfect aansluit bij de wensen van onze klanten: professionals werkzaam in het bedrijfsleven en bij de overheid. Onze klanten zijn vaak druk bezet en hebben behoefte aan een flexibele en efficiënte training. In onze filosofie staan een persoonlijke aanpak, flexibiliteit en kwaliteit centraal.

Ons aanbod bestaat uit:

  • Intensieve Taaltraining: 66 uur onderdompeling per week! Vanaf € 3.630,00 inclusief accommodatie, maaltijden en alle voorzieningen. Aanvang iedere week.
  • Taaltraining op Maat: 20 of 30 uur privéles. Flexibel in te plannen en volledig op maat. Op ons taleninstituut in Amsterdam (Buitenveldert) of op een locatie van uw keuze. Vanaf € 1.800,00 inclusief lesmateriaal.
  • In-company Training: u bepaalt de locatie – en samen bepalen we de inhoud van de cursus. Om succes te kunnen garanderen, bestaat een groep uit maximaal zes deelnemers met hetzelfde kennisniveau en gelijke doelstellingen.
  • Cultuurtrainingen: trainingen en workshops waarbij het communiceren met gesprekspartners uit andere landen centraal staat. De do’s en don’ts, cultuur-, hiërarchie- en communicatieverschillen. Individueel of per groep.
  • Praktische workshops die speciaal zijn afgestemd op de doelgroep: Business English, Engels voor HR, zakelijk Frans schrijven, telefoneren in het Duits enzovoort.

Ervaringen van onze klanten met onze Taaltrainingen

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten niet tevreden, maar zéér tevreden zijn over hun training en het bereikte resultaat.

Intensieve Training Frans *****
‘Ik heb in Spa niet alleen veel Frans geleerd (qua niveau gestegen van B1 naar B2), maar ook genoten. Het was – met name in het begin – doodvermoeiend vanwege het bijna militaire programma. Van 8.00 tot 22.00 uur alleen maar Frans spreken, maar per uur voelde in mijn zelfvertrouwen stijgen en mijn capaciteit om me in het Frans uit te drukken toenemen. Dat het geheel plaatsvond met een super leuke groep mensen, op een beeldschone locatie en met een uitstekende keuken was voor mij de bonus die deze week Spa tot een groot succes maakte’.
De heer M. Rentenaar, Ministerie van Buitenlandse Zaken Nederland.

Taaltraining Engels Op Maat *****
‘Bij European Language Centre wordt goed geluisterd naar je wensen en er wordt rekening gehouden met je tempo. Je krijgt goede tips om in de dagelijkse praktijk je skills te verbeteren, bijvoorbeeld door bepaalde apps te gebruiken of te luisteren naar Tedtalks.’
Eindcijfer: 9
Mevrouw L. Pieterse, Tele 2.

Taaltraining Nederlands – 30 uur in 5 dagen ****
Victoria Atkins bij European Language Centre‘I enrolled on a week long, intensive 30 hour Dutch course upon my immediate arrival in Amsterdam. In that time Anita and Aleid haven been wonderful teachers and have given me an incredibly strong start to my Dutch language skills. Thank you so much for your patience and encouragement!’
Eindoordeel: 9
Ms V. Atkins, Savills. 

Lees meer ervaringen van cursisten.

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 20 609 79 70 of stuur ons een e-mail.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen