Een unieke methode

CERAN LINGUA maakt gebruik van een unieke leermethode die gericht is op praktijkoefeningen in de doeltaal. Leren op een natuurlijke, efficiënte manier. Kom in actie en beleef een andere taal!

QRI®

QRI® staat voor: Question (vraag), Réponse (antwoord) en Itonation (intonatie). Het is een techniek van CERAN LINGUA om de talenkennis te systematiseren en de taal eigen te maken. Hierbij wordt op een efficiënte manier gebruik gemaakt van de dialoog. U en de taaltrainer luisteren goed naar elkaar. U brengt de doeltaal in de praktijk en er is voortdurend interactie. Zo kunt u uw kennis verbeteren onder begeleiding van een professionele taaltrainer.

Sleutelzinnen

Met de Sleutelzinnen wordt iedere les samengevat. Ze zijn dus uniek, maar ook bruikbaar in meerdere algemene of professionele situaties. Na afloop van uw cursus ontvangt u een opname van uw Sleutelzinnen. Met de Sleutelzinnen kunt u uw verworven kennis perfectioneren en uw leerproces voortzetten.

Verbotonale methode van de fonetische correctie

Elke taal heeft haar eigen melodie, intonatie, ritme en klanken. De taaltrainers gebruiken de spraakmethode die is ontwikkeld door de Université de Mons-Hainaut, in België, om u te helpen de kenmerken van de taal te identificeren en te reproduceren.
Uw uitspraak zal ook verbeteren dankzij SpeedLingua®, software die uw gehoor helpt om frequenties in de doeltaal te detecteren en uw stem ‘realtime’ aan te passen.

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 20 609 79 70 of stuur ons een e-mail.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen