De snelste en meest effectieve manier om intensief (zakelijk) Engels te leren

Stelt u zich eens voor: hele dagen met de Engelse taal bezig zijn, zonder daarvoor naar Engeland te hoeven verhuizen. Onze intensieve taaltrainingen zijn gebaseerd op een methode met onderdompeling waarbij u 14 uur per dag met de taal bezig bent. Niet alleen tijdens de lessen, maar ook in de pauzes, bij de maaltijden en tijdens avondactiviteiten. Uw medecursisten komen van over de hele wereld. Samen met bijvoorbeeld een zakenman uit Japan, een manager uit Duitsland en een burgemeester uit Italië leert u gezamenlijk de Engelse taal. Deze methode maakt onze taaltraining 1,5 x zo intensief als die van onze collega’s, zoals de nonnen in Vught. Zeer geschikt dus, zowel op individuele basis als voor volledige teams of afdelingen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan ->

Gemiddeld één niveau vooruitgang in één week!

European Language Centre biedt samen met CERAN LINGUA (sinds 1975) intensieve taaltrainingen, waarbij u de taal leert in een ontspannen en interactieve omgeving. Er zijn groepslessen, workshops en privélessen, waardoor u zowel samen met medecursisten als individueel aan de slag gaat. De trainers besteden aandacht aan uitspraak, grammatica en woordenschat. Daarnaast is er elke avond tijd voor ontspanning. U kijkt samen een film, bespreekt de cultuur van het land of geniet gezamenlijk van een drankje aan de bar. Zo kunt u de taal ook oefenen in een informele setting. CERAN LINGUA biedt op deze manier meer contacturen en mogelijkheden om de taal toe te passen dan andere taalinstituten.

 • Vanaf € 4.130,00 per week, inclusief accommodatie, maaltijden en alle voorzieningen.
 • 66 uur per week, 14 uur per dag, onderdompeling in de taal!
 • 50 weken per jaar geopend.
 • Combinatieprogramma van groepslessen, workshops en privélessen.
 • Ook programma’s met 6 privélessen per dag.
 • Onder leiding van professionele, ervaren native speaker trainers.
 • U boekt in een week gemiddeld één niveau vooruitgang (schaal European Council).
 • Bij CERAN LINGUA in Spa, België (net over de grens bij Maastricht).
 • Maak gebruik van de aanwezige fitnessfaciliteiten en sauna of boek een massage.
 • Geniet van de prachtige bosrijke omgeving waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen.
 • Uitvoerig evaluatierapport en een internationaal erkend certificaat na afronding.

Niet op zoek naar een cursus Engels? Wij bieden onze taaltrainingen ook in andere talen!

Onze taaltrainingen zijn onder andere mogelijk in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en diverse andere talen.

Haal het beste uit uw internationale team of afdeling met onze intensieve taaltraining Engels

Bent u op zoek naar een taaltraining Engels om uw volledige team of afdeling effectief en snel de Engelse taal te laten leren? Onze intensieve taaltrainingen Engels met onderdompeling zijn dé oplossing. Niet alleen stelt dit uw team of afdeling in staat om razendsnel de taal te beheersen, het versterkt ook de onderlinge band en zorgt voor een hechter team dat beter op elkaar is afgestemd.

Succesvolle zakelijke professionals kiezen voor onze intensieve taaltraining Engels

European Language Centre krijgt lovende reviews. We scoren 4,6 van 5 sterren binnen Google Reviews en een 9,8 uit 10 op Springest. Een van de reacties:

“Afgelopen maand een spoedcursus Engels gevolgd, echt geweldig! Met mijn hbo-opleiding en een tijdelijk verblijf in Eastbourne had ik al een goede basis kennis en kwam ik altijd wel uit de voeten. Toch wilde ik het onderscheid kunnen maken bij mijn klanten in Brighton ten opzichte van mijn Nederlandse concurrenten. Mede door deze cursus kan ik mij nu nog veel beter uitdrukken in het Engels en dat zie ik terug in de toename van bestellingen van mijn klanten.”

Bekijk welke bedrijven regelmatig gebruik maken van onze intensieve taaltraining.

Geef een boost aan uw carrière – en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Investeer in uzelf en neem de eerste stap naar taalvaardigheid van wereldklasse. Ontdek hoe onze intensieve taaltrainingen u kunnen helpen om uw professionele doelen te bereiken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!