Intensieve taalcursussen
– Op een inspirerende locatie

Onze taaltrainingen vinden plaats bij het gerenommeerde taleninstituut
CERAN LINGUA in het Belgische Spa, de parel van de Ardennen. Samen met medecursisten vanuit de hele wereld leeft u 14 uur per dag in de taal die u wilt leren. Daardoor boekt u gemiddeld één niveau vooruitgang (schaal European Council) per week. Onze cursussen zijn altijd inclusief accommodatie, maaltijden, intake, lesmateriaal en een eindrapport. Vanaf 3.820,00 euro per week, all-in.

‘Ik heb een top week gehad. Het dagprogramma is fantastisch. Alle aspecten uit het dagelijks leven vinden in het Engels plaats, waardoor je na de tweede dag in het Engels gaat denken….. Het team waarin ik werkte was echt internationaal: een Italiaan, een Turk, een Argentijn, enkele Fransen, een paar Belgen en een paar Nederlanders. De dienstverlening was voortreffelijk: het eten is zalig en er was voldoende gezelligheid voor een drankje. De residentie waar je slaapt is prachtig en het kasteel en de cottage zijn zeer inspirerende omgevingen’.
Mevrouw N. Alberts, APG.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Kenmerken van een Intensieve TaalTraining bij CERAN LINGUA:

CERAN LINGUA is het grootste taleninstituut van Europa. We verzorgen al meer dan 40 jaar intensieve taalcursussen voor professionals met gegarandeerd resultaat. Onze intensieve taalcursus bestaat uit 66 uur per week onderdompeling in de taal. Dit is 1,5 keer meer dan bij andere aanbieders.

  • U kunt iedere week beginnen (50 weken per jaar). Ook op korte termijn.
  • U kunt een training volgen in onder andere de volgende talen: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees.
  • U wordt begeleid door ervaren native speaker trainers.
  • De training bestaat uit diverse programma’s met groepslessen en/of privélessen.
  • U wordt over de drempel getrokken en krijgt meer flair en zelfvertrouwen in het gebruik van de taal.
  • Na afronding ontvangt u een internationaal erkend certificaat.

Online TaalTraining

CERAN LINGUA biedt ook online lessen aan. U kunt met een trainer van CERAN LINGUA privélessen via Skype volgen op dagen en tijden die u het beste uitkomen! Ideaal als follow up na de CERAN LINGUA training of als voorbereiding op de training. U kunt de lessen ook afzonderlijk van de intensieve training boeken. De lessen zijn flexibel in te plannen en u kunt op ieder gewenst moment beginnen.

De kosten bedragen: € 860,00 (10 uur), € 1.660,00 (20 uur) en € 2.280,00 (30 uur). De kosten zijn vrij van btw en inclusief lesmateriaal.

Deze bedrijven gingen u al voor

Zakelijke taaltraining European Language Cente

Zakelijke taaltraining European Language Centre

Zakelijke taaltraining European Language Centre

Zakelijke taaltraining European Language Centre

Zakelijke taaltraining European Language CentreKlant European Language Centre

 

 

Bekijk meer relaties en ervaringen van cursisten met onze Intensieve TaalTraining.

We horen graag van u!

Wilt u meer informatie of vrijblijvend kennismaken? U kunt ons bellen op:
+31 20 609 79 70. Ook kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw vragen te beantwoorden.    *verplichte velden