Taaltraining voor de professional
snel beginnen, snel resultaat!

Heeft u een nieuwe baan of wilt u in uw huidige functie beter kunnen communiceren met uw buitenlandse collega’s? Wat uw reden ook is om een taal te leren, European Language Centre heeft de taaltraining die bij ú past.

Waarom kiezen voor een taaltraining bij
European Language Centre?

30 jaar ervaring in taaltrainingen voor professionals

Hierbij staan een persoonlijke aanpak, kwaliteit en flexibiliteit centraal.

Taaltrainingen voor ieder niveau en iedere doelgroep

Wij stellen trainingen samen voor zowel beginners als gevorderden. Van al onze trainingen zijn varianten beschikbaar die speciaal zijn afgestemd op de doelgroep. Bijvoorbeeld Engels voor HR-managers, Frans voor IT-professionals en Duits voor exportmanagers.

Kwaliteit staat centraal

Door onze kundige en gerichte aanpak kunnen wij u een taaltraining aanbieden die precies aansluit op uw doelstellingen. Onze taaltrainers zijn native speakers (de taal die u leert is hun moedertaal), spreken goed Nederlands en zijn ervaren in het lesgeven aan professionals.

Op elk gewenst moment starten met uw taaltraining

Wij kennen geen wachtlijsten. U kunt op ieder gewenst moment met de training beginnen.

Wat kunt u verwachten van een taaltraining bij ons?

Taaltraining voor de zakelijke professional Bij een taaltraining bij European Language Centre staan uw persoonlijke wensen en doelen centraal. Bovendien houden we rekening met uw budget en agenda. Met een uitvoerige intake bepalen we uw leerstijl en uw huidige kennisniveau. Op deze manier bepalen we welke taaltraining het beste bij ú past. Heeft u al enige kennis van de taal en wilt u snel resultaat? Dan kunt u direct beginnen met onze Intensieve TaalTraining. Onze TaalTraining op Maat is een goede keuze voor een training in uw eigen tempo en op basis van uw eigen behoeften. En met een In-company Training van European Language Centre kunnen uw medewerkers zelfs nóg efficiënter de taal leren door de training bij u op kantoor te volgen. Leert u de taal liever vanuit huis? Dit kan met onze virtuele taaltraining.

Bent u benieuwd naar de beschikbare talen? Bekijk dan ons talenoverzicht.

Wilt u meer informatie over een taaltraining van European Language Centre?
In onze brochure vindt u meer informatie over onze taaltrainingen voor professionals.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Bel ons op +31 20 609 79 70 of vul ons contactformulier in. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan via onderstaand formulier.

Vrijblijvende offerte aanvragen