Taalcursus Frans die bij u past

Bent u op zoek naar een taalcursus Frans? Wilt u vol zelfvertrouwen een gesprek kunnen voeren met uw Franstalige collega’s? Of wilt u er zeker van zijn dat uw rapport zonder fouten de deur uit gaat? Wat uw reden ook is, European Language Centre heeft de taalcursus Frans die bij ú past.
U bent uniek – en daarom is uw taalcursus dat ook. Op basis van een
uitvoerige intake stellen we een training voor u samen die is afgestemd op uw budget, wensen en beschikbare tijd.

Wat kunt u verwachten van onze Taalcursus Frans?

Taalcursus Frans voor ProfessionalsWij hebben programma’s ontwikkeld die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten: professionals werkzaam in het bedrijfsleven en bij de overheid. Onze klanten zijn vaak druk bezet en hebben behoefte aan een flexibele en efficiënte training. Binnen de verschillende soorten trainingen en cursussen die we geven, staan een persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal.

  • Intensieve taaltraining (spoedcursus): samen met andere professionals uit de hele wereld bent u maar liefst veertien uur per dag, 66 uur per week, intensief met de Franse taal bezig. U verblijft bij onze partner CERAN LINGUA. Het verblijf is inclusief maaltijden en alle voorzieningen.
  • Taaltraining op Maat in Amsterdam: Franse taalcursus exact op uw wensen afgestemd, op ons taleninstituut in Amsterdam of op een locatie van uw keuze.
  • In-company Training: u bepaalt de locatie – en samen bepalen we de inhoud van de Franse cursus. Om succes te kunnen garanderen, bestaat een groep uit maximaal zes deelnemers met hetzelfde kennisniveau en gelijke doelstellingen.
  • Cursussen en praktische workshops, zoals een cursus zakelijk Frans, Frans voor beginners, Frans voor gevorderden, cursus Frans voor HRM, Frans voor financieel managers, zakelijk telefoneren in het Frans, zakelijke brieven schrijven in het Frans: van alle trainingen zijn varianten beschikbaar die speciaal zijn afgestemd op de doelgroep.

Waarom een Taalcursus Frans bij European Language Centre?

Meer dan 25 jaar ervaring in taaltrainingen voor professionals

Hierbij staan een persoonlijke aanpak, kwaliteit en flexibiliteit centraal.

Taaltrainingen voor ieder niveau en iedere doelgroep

Wij stellen trainingen samen voor zowel beginners als gevorderden. Van al onze trainingen zijn varianten beschikbaar die speciaal zijn afgestemd op de doelgroep. Bijvoorbeeld Engels voor HR-managers, Frans voor IT-professionals en Duits voor exportmanagers.

Kwaliteit staat centraal

Door onze kundige en gerichte aanpak kunnen wij u een training aanbieden die precies aansluit op uw doelstellingen. Onze taaltrainers zijn native speakers (de taal die u leert is hun moedertaal), spreken goed Nederlands en zijn ervaren in het lesgeven aan professionals.

Op elk gewenst moment starten met uw taaltraining

Wij kennen geen wachtlijsten. U kunt op ieder gewenst moment met de training beginnen.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Bel ons op +31 20 609 79 70 of vul ons contactformulier in. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan via onderstaand formulier.

Vrijblijvende offerte aanvragen