Taaltrainingen voor Jongeren

Taaltraining voor jongerenWij hebben een eenvoudig doel: de best mogelijke omstandigheden creëren om een vreemde taal te leren. Door de volledige
onderdompeling en een goede afwisseling tussen
intensieve lessen en ontspanning, krijgt uw kind in korte tijd meer flair en zelfvertrouwen in het gebruik van de taal.

Er wordt een goede basis gelegd voor het vervolgonderwijs op de middelbare school of als voorbereiding op een eindexamen of HBO- of universitaire studie. De taalcursussen worden sinds 1975 verzorgd door CERAN LINGUA, één van de grootste taleninstituten in Europa.

 • Voor jongeren in de leeftijd van 9 tot 18 jaar
 • Op prachtige locaties tijdens de zomerperiode
 • Internationale groep studenten
 • Taalinstituut met 40 jaar ervaring
 • Te combineren met golf, tennis of paardrijden (vraag naar de mogelijkheden)
 • Vanaf € 1.475,00 per week (all-in)

Talen en locaties

Locatie België CERAN LINGUAOnze taaltrainingen voor jongeren vinden plaats op prachtige locaties in de zomer en tijdens de voor- en najaarsvakanties. De taaltrainingen kunnen worden geboekt voor de Engelse, Franse, Duitse en Nederlandse taal. CERAN LINGUA organiseert haar taalcursussen op de volgende locaties:

 • België: Spa en Ferrières
  Talen: Frans, Engels, Nederlands, Duits

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Pedagogisch concept

Taaltraining voor jongeren CERAN LINGUAJonge mensen, in de leeftijd van 9 tot 18 jaar, kunnen door onze intensieve taaltrainingen een taal leren en tegelijk een nieuwe cultuur ontdekken. De taal wordt doorlopend gesproken; zowel tijdens de lessen als tijdens de andere activiteiten. De inter-
nationale omgeving zorgt ervoor dat uw kind de taal leert te gebruiken in het contact met jongeren uit de gehele wereld.
Voor elke leeftijdsgroep is er een ander programma. Het kennisniveau wordt bepaald door een online test voorafgaand aan de taal- cursussen, en een mondelinge test ter plaatse. Gedurende de training volgt een mentor de vooruitgang van uw kind. Aan het eind van het verblijf worden de opgedane kennis en vaardigheden geëvalueerd. Hiervan krijgt u een uitvoerig verslag.

N.B. De trainingen zijn ook geschikt voor jongeren die dyslectisch zijn. En met dieet wensen kan rekening worden gehouden.

Activiteiten en ontspanning

Een taal leren moet ook leuk zijn! Daarom wordt er ook iedere dag aandacht besteed aan sport, cultuur en kunst. Uiteraard zijn alle activiteiten in de te leren taal en is er continu begeleiding aanwezig. Alle activiteiten zijn erop gericht de taal in de praktijk toe te passen… Lees meer over onze TaalTraining voor Jongeren.

Meer informatie

 • Bekijk het onderstaande filmpje om een indruk te krijgen van een taalcursus bij
  CERAN LINGUA.
 • Download de brochure TaalTrainingen voor Jongeren

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 20 609 79 70 of stuur ons een e-mail.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen