Taaltrainingen voor Jongeren

Taaltraining voor jongerenWij hebben een eenvoudig doel: de best mogelijke omstandigheden creëren om een vreemde taal te leren. Door de volledige onderdompeling en een goede afwisseling tussen intensieve lessen en ontspanning, krijgt uw kind in korte tijd meer flair en zelfvertrouwen in het gebruik van de taal. Naast het intensieve programma bieden wij ook een virtueel programma aan.

Intensief programma

Met ons intensieve programma wordt een goede basis gelegd voor het vervolgonderwijs op de middelbare school of als voorbereiding op een eindexamen of HBO- of universitaire studie. De taalcursussen worden sinds 1975 verzorgd door CERAN LINGUA, één van de grootste taleninstituten in Europa.

  • Voor jongeren in de leeftijd van 9 tot 18 jaar
  • Op prachtige locaties tijdens de zomerperiode
  • Internationale groep studenten
  • Taalinstituut met 40 jaar ervaring
  • Te combineren met golf, tennis of paardrijden (vraag naar de mogelijkheden)
  • Vanaf € 1.575,00 per week (all-in)

Intensieve taalcursusTaaltrainingen voor jongerenTaaltraining voor jongerenTaaltrainingen voor jongeren

 

Talen en locatie

Onze taaltrainingen voor jongeren vinden plaats op prachtige locaties in België, in de zomer en tijdens de voor- en najaarsvakanties. De taaltrainingen kunnen worden geboekt voor de Engelse, Franse, Duitse en Nederlandse taal. CERAN LINGUA organiseert haar taalcursussen op de volgende locaties:

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

 

Pedagogisch concept

Jonge mensen, in de leeftijd van 9 tot 18 jaar, kunnen door onze intensieve taaltrainingen een taal leren en tegelijk een nieuwe cultuur ontdekken. De taal wordt doorlopend gesproken; zowel tijdens de lessen als tijdens de andere activiteiten. De internationale omgeving zorgt ervoor dat uw kind de taal leert te gebruiken in het contact met jongeren uit de gehele wereld.
Voor elke leeftijdsgroep is er een ander programma. Het kennisniveau wordt bepaald door een online test voorafgaand aan de taal- cursussen, en een mondelinge test ter plaatse. Gedurende de training volgt een mentor de vooruitgang van uw kind. Aan het eind van het verblijf worden de opgedane kennis en vaardigheden geëvalueerd. Hiervan krijgt u een uitvoerig verslag.

N.B. De trainingen zijn ook geschikt voor jongeren die dyslectisch zijn. En met dieet wensen kan rekening worden gehouden.

Activiteiten en ontspanning

Een taal leren moet ook leuk zijn! Daarom wordt er ook iedere dag aandacht besteed aan sport, cultuur en kunst. Uiteraard zijn alle activiteiten in de te leren taal en is er continu begeleiding aanwezig. Alle activiteiten zijn erop gericht de taal in de praktijk toe te passen.

Taaltraining voor jongerenTaaltraining voor jongerenTaaltraining voor jongerenTaaltrainingen voor jongeren

 

Download voor meer informatie de brochure TaalTrainingen voor Jongeren.

Online taaltraining

Online taaltraining voor jongerenCERAN LINGUA heeft ook een online taaltraining voor jongeren. Met behulp van het ‘Get Connected’ programma ontwikkelt uw kind communicatieve vaardigheden. Een methode met een speelse en interactieve aanpak voor jongeren tussen de 7 en 18 jaar. Deze training kan individueel of met z’n tweeën gevolgd worden en is te boeken vanaf 10 uur.
Vanaf € 800,00. De kosten zijn vrijgesteld van btw.

Bel ons gerust voor meer informatie: +31 20 609 79 70 of stuur ons een bericht.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen