Professionele groei na het volgen van een taaltraining: meer zelfvertrouwen en sterker in communicatie

Benieuwd hoe een taaltraining professionele groei kan stimuleren? Twee professionals delen hun ervaring: de eerste werd sterker in de communicatie met zijn collega’s in Londen, de tweede kreeg meer zelfvertrouwen in het spreken van de Engelse taal met zijn internationale klanten. Bekijk de video’s van CERAN en ontdek hoe u ook uw communicatieve vaardigheden kunt versterken en uw zelfvertrouwen kunt vergroten.

Sterkere boodschappen kunnen uitdragen in het Engels

Patrick’s doel was zijn kennis van de Engelse taal te vergroten, zodat hij beter zou kunnen communiceren met zijn Engelstalige collega’s in Londen. Daarom heeft hij gekozen voor de Intensieve taaltraining Engels bij CERAN. Vanaf het begin werd hij ondergedompeld in een internationale groepsdynamiek. Die aanpak sloot volledig aan bij zijn professionele behoeften. Door de methode van onderdompeling kon hij zijn angst voor het spreken in openbaar overwinnen en kan hij voortaan zijn boodschap met meer impact overbrengen aan collega’s.

Bekijk zijn verhaal:

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Meer zelfvertrouwen na het volgen van een taaltraining Engels

Marcel stapt over naar een functie waarbij hij volledig internationaal zal werken. Hij besloot een intensieve taaltraining Engels te volgen bij CERAN omdat hij het gevoel had dat zijn eigen niveau nog niet voldeed aan het niveau dat nodig was om op hoog niveau internationaal zaken te doen. De combinatie van verschillende leermethodes: privélessen, groepslessen en praktische opdrachten maakte dat hij zijn week alles behalve eentonig vond. De methode van CERAN is een gamechanger in het taalonderwijs.

Bekijk zijn verhaal:

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Wilt u dit ook?

Wilt u meer informatie over onze taaltrainingen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!