Cultuurtrainingen

Cultuurtrainingen voor professionals in AmsterdamDoet u zaken in het buitenland? Werkt u aan een project in een multicultureel team? Geeft u leiding aan professionals uit andere landen? Of gaat u zich vestigen in een ander land?
Om succesvol te kunnen zijn in het buitenland of goed te kunnen samenwerken met mensen afkomstig uit andere landen, is alleen het leren van de taal niet voldoende. Het is minstens zo belangrijk om op de hoogte te zijn van de culturele achtergrond van uw gesprekspartners. Welke omgangsnormen heeft men? Hoe communiceert u beleefd en efficiënt? Wat zijn de (ongeschreven) regels van het zaken doen? Hoe bereikt u uw doelstellingen? Wat zijn de valkuilen waar u op moet letten? Een goede voorbereiding is goud waard! European Language Centre helpt u hier graag bij!

Programma’s

Onze programma’s bestaan uit verschillende soorten trainingen, die u op individuele basis (op maat) of in kleine groepen kunt volgen: ·

  • Management trainingen: deze trainingen helpen u efficiënt leiding te kunnen geven aan internationale teams. De focus ligt op het communiceren, overtuigen en onderhandelen in gesprekken en op projectmanagement.
  • Expat programma: gaat u voor de eerste keer naar een specifiek land? In dit programma bereiden we u voor op de uitdagingen waar u voor komt te staan in verband met de verhuizing naar het land. U kunt het programma alleen of met uw gezin doorlopen. ·
  • Cultuur assessment: met behulp van de ‘CultureConnector’ ontdekt u uw culturele profiel. Dit zetten we af tegen dat van anderen uit meer dan zeventig culturen en landen. Met het advies dat hieruit volgt kunt u zich beter aanpassen aan uw gesprekspartners.
  • Presentatie vaardigheden: presenteert u (regelmatig) voor een internationaal gezelschap of leidt u internationale vergaderingen? Dit programma verbetert uw mondelinge vaardigheden, communicatietechnieken en culturele kennis om successen te boeken bij een internationaal publiek.

Waarom kiezen voor een cultuurtraining bij European Language Centre?

Onze programma’s zijn concreet, dynamisch en interactief.

  • Wij reiken u de sleutels aan om een cultuur te ontcijferen en te begrijpen vanuit de kernwaarden die eraan ten grondslag liggen.
  • We dompelen u onder in de cultuur met behulp van een interactieve en dynamische leeraanpak (rollenspellen, simulaties en casestudies).
  • Onze programma’s zijn afgestemd op uw behoeften en uw profiel, dat wordt vastgelegd met de online toepassing CultureConnector.


Onze cultuurtrainers

Cultuurtrainingen voor professionals in AmsterdamOnze consultants hebben een professionele achtergrond (sales managers, exportmanagers, marketing managers, human resources managers, journalisten, academici, advocaten, sociologen, lobbyisten enz.). De meesten van hen komen uit het bedrijfsleven, stonden aan het hoofd van multiculturele teams en hebben veel ervaring met internationale situaties.
Ze zijn bicultureel of geboren in de doelcultuur, hebben een passie voor hun land en cultuur en delen enthousiast hun vaardigheden en kennis met u.

Bel ons gerust voor meer informatie: (020) 609 79 70 of stuur ons een e-mail.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan via onderstaand formulier contact op:

Vrijblijvende offerte aanvragen