CERAN LINGUA 40 jaar

CeranCERAN LINGUA viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. CERAN LINGUA is het grootste taleninstituut van Europa. In Nederland is European Language Centre de exclusieve vertegenwoordiger van CERAN LINGUA en werkt al sinds 1991 met hen samen.

CERAN LINGUA heeft zich de afgelopen veertig jaar op de kaart gezet met hun unieke, pedagogische methode: de opgedane kennis wordt direct in de praktijk gebracht. De cursist wordt 66 uur per week in de doeltaal ondergedompeld.
Leer je in één week de taal? Nee, dat niet. Maar je wordt wel over de ”drempel” getrokken. Je krijgt meer flair en zelfvertrouwen in het gebruiken van de taal. In twee weken heb je een gedegen (basis)kennis van de taal opgedaan, waarmee je in eerste instantie voldoende kennis hebt om de taal zakelijk te kunnen gebruiken.

Door de snelheid waarmee de doeltaal eigen gemaakt wordt, maar ook door de manier waarop rekening wordt gehouden met het drukke schema van professionals heeft CERAN LINGUA een trouwe klantenkring opgebouwd. De klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit professionals werkzaam in het bedrijfsleven en bij de overheid. Organisaties uit de Top 100 van Nederland, waaronder ABN-Amro Bank, ING, DSM en Akzo Nobel. Verder Nederlandse en Belgische politici, zoals ministers en staatssecretarissen. Maar ook leden van Europese Vorstenhuizen waaronder onze koningin Maxima en Koning Philip van België.

Het jubileum meevieren?

Het 40-jarig jubileum van CERAN LINGUA wordt feestelijk gevierd. Ook met nieuwe cursisten! Zo biedt het instituut in 2015 een gratis upgrade van het programma aan ter waarde van € 400,00. De cursist betaalt € 3.320,00 en ontvangt een programma ter waarde van € 3.720,00. Dit is inclusief accommodatie, maaltijden en alle voorzieningen. Deze aanbieding geldt niet voor deelname in de maanden juli en augustus.­ Bel gerust voor meer informatie, tel (020) 609 79 70.

Zie http://www.ceran.com/nl/ceran/ceran-methode voor meer informatie over de leermethode.
Zie https://www.europeanlanguagecentre.nl/taaltrainingen/intensieve-training-spoedcursus voor meer informatie over wat men kan na deelname.