Gratis weekend in Spa bij Intensieve TaalTraining

Boek vóór 23 juni a.s.! 

Taaltrainingen voor professionalsOnze Intensieve Taaltraining vindt plaats bij CERAN LINGUA (Spa, België), het grootste taleninstituut van Europa. Al meer dan 40 jaar verzorgen zij intensieve taalcursussen voor professionals met gegarandeerd resultaat!
U verblijft ter plaatse en wordt in één week maar liefst 66 uur in de taal ondergedompeld: dat zijn 1,5 keer meer contacturen dan bij onze collega’s!

Nu een speciale aanbieding!

Boek uw Intensieve Taaltraining vóór 23 juni a.s. en ontvang gratis twee extra overnachtingen in het weekend* plus toegang tot de Thermen in Spa voor twee personen!
De locatie ligt in een prachtige omgeving wat het verblijf zeer aangenaam maakt. U kunt de taaltraining volgen tot en met 31 september 2017. Uiteraard is deze aanbieding ook geldig voor uw collega’s, vrienden en familieleden. Vermeld bij boeking de actiecode ZIS2017 (niet in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen). Let op: beperkte beschikbaarheid!
Boekt u als contactpersoon de training voor uw collega? Ook dan kunt u gebruik maken van deze aanbieding!

Mogelijkheden voor het Engels, Frans, Nederlands, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch, Chinees, Arabisch en Japans.

* Overnachting in een tweepersoonskamer met ontbijt. Aankomst op vrijdagmiddag. Vertrek op zondag om 12.00 uur. Het weekend hoeft niet aan te sluiten op de taaltraining.